GLAD PÅSK!

    
 GLAD PÅSK önskar vi er alla! 
Skärtorsdagen har övergått i tidig kväll och värmen består. Tror faktiskt att jag börjat vänja mig, åtminstone lite grann.
I morgon, långfredag är det min sista arbetsdag på skolan och sedan har både eleverna och jag påsklov. Och lite som Pippi Långstrump känns det " man måste ju gå i skolan för att ha lov". Nu har jag inte gått i skolan precis utan den här veckan ansvarat för undervisningen för de lite äldre eleverna. Roligt! Franförallt att uppleva att de gamla lärarränderna finns kvar. Antar att de nog aldrig försvinner helt fullt. Om det är bra eller dåligt, det vet jag inte......
Och visst har jag blivit påverkad av mina drygt 40 år i branschen, på gott och ont.
Men jag tycker ju om och trivs med mitt pensionärsliv som innebär en stor frihet att ta dagen som den kommer och försöka göra det bästa av den.
Några särskilda planer just för påsken här har vi inte, men i matväg så skall det bli några ägg och har jag tur så har påskharen varit här och lämnat lite godis.
Har förstått att kylan är enveten och biter sig fast hemma i Sverige och att våren råkat ut för någon försening. Men vad gäller värme och sol delar jag gärna med mig.
Nu väntar solnedgången så jag tar mig från trappan i lobbyn, där jag har internetuppkoppling, ner till stranden för att njuta.
Och lite svalare är det nu, +32.....
 
Har plockat ihop lite bilder från vårt boende på Beach Park, ett mysigt och väldigt trevligt lägenhetsboende med absolut bästa strandläge.
 
 
 
 
 
                                                                                          
 
                                                                            
 
Freedomtravel

Det ser fantastiskt fint ut på bilderna! Och det låter ju "svalt"... haha. :) Önskar en fin påsk!

Svar: Tack! Hoppas att ni också får en fin och trevlig påsk, även om vädret hemma är betydligt svalare.
Ditte

Iris

Glad Påsk! Saknar er! Kram

Svar: Tack Iris! Och vi önskar dig också en Glad Påsk!Saknar er!
Kramar!
Ditte

Marja

Önskar dig en Glad Påsk! Ni verkar ha det helt underbart.:) Kram

Svar: Tack! Och Glad Påsk till dig! Vi har det väldigt bra, men varmt. Snarare hett! Jag är så glad att jag fick följa med på dina härliga upplevelser i Barcelona och har njutit av att läsa dina inlägg. Kramar!
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: