VIP kort saknas

    
 Ostadigt väder, paraplyet nerpackad i ryggsäcken,"gåskorna" på och redo för en runda på stan.
Hade bestämt lunchträff med en väninna och vi skulle ses vid NK. Eftersom jag var ute i god tid tänkte jag titta runt lite inne på varuhuset. Men tji fick jag.
Visserligen var röda mattan utrullad, men tyvärr inte för mig. På det stora varuhuset var det nämligen rea och för att få komma in före klockan 12 så behövdes ett speciellt NK kort, vipkort. Och inte hade jag något sådant!
 Väninnan B dök strax upp och med gemensamma krafter försökte vi komma in. Vi hade dessutom tänkt att äta lunch på varuhusets restaurang. Det gick inte heller, bara om man bokat bord och det hade vi inte.
Nåja, det finns ju fler restauranger att välja på så vi styrde kosan till Kungsträdgården och restaurang Victoria.
Trevligt och gott!
Efter lunchen blev det i all fall ett besök inne på NK och jag "blev med" en lite snyggare topp." Absolut inget impulsköp, för jag har tittat länge efter något liknande men tyckt att jag inte velat betala så mycket. Men idag så...När jag skulle betala den så berättade personalen att kronprinsessan minsann hade köpt en sådan. Jag funderade ett tag på om jag skulle lämna tillbaka den. Nejdå skämt åsido, jag gillade toppen.
 
Rea på NK och röda mattan är utrullad men man måste ha VIP kort....
 
Passade också på att titta in på varuhuset PUB, ingen rea och inget VIP kort, som nu har en massa olika butiker inhysta i sina lokaler.Trevligt att titta runt och att se så mycket som man inte alls behöver, men som kan vara bra eller trevligt att ha.
Varför inte ett litet piffigt ställ för borste, disktrasa och diskmedel. Praktiskt kanske? Men, nej; det blev inget köp. (Finns hos Systrarna Voltaire som har en massa roliga saker, som man kanske inte alls behöver)
 
 
 
Valde sedan att promenera hem genom stan, mycket människor överallt men när jag kom till Vintertullstorget, nästan hemma, så kändes det som rena landet mot City. Kontraster!
Och paraplyet kom inte till användning!
 
 
Vintertullsparken idag på eftermiddagen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Susanna

Skickar en kram från Beijing. Åker hem imorgon. Hoppas som alla andra på en fin sommar. Nu ser vi fram emot svensk nypotatis, doften av solmogna jordgubbar och mys med familj och vänner.
Ha det gott- ser härligt ut på er båt!
Kramar

Svar: Önskar er en bra hemresa och en härlig sommar hemma med frisk luft, sol, och "allt det svenska".Hoppas ni alla har det bra och du skall veta att jag tänker på er anska ofta.
Undrar så hur nu haft det i Peking under våren.....
Kramar!
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: