Välkommen!

    
Strålande sol, sommarkänsla och utomhusväder! Med andra ord, en härlig tisdag.
Efter att ha lämnat Max i Uppsala, så möttes jag hemma av en kär vän; Anna. Välkommen till Sverige!
Anna är en av våra nära Pekingvänner som  nu flyttat hem igen efter många års jobb på svenska Skolan i Beijing. Det var så roligt att bli överraskad och att ses igen.
En sen, improviserad lunch på balkongen fick det bli och i det vackra vädret njöt vi av den svenska sommaren med klar och ren luft tillsammans med mycket prat och skratt som goda tillbehör. Så härligt att ses igen!
 
Balkonglunch och Bosse letar fotbollsartikel till Anna...
 
Fram på kvällskvisten blev det en tur upp till Ringen för diverse shopping.
Nejdå, inget glamoröst utan bara det i matväg som skall med oss ut på sjön i morgon. För nu skall det seglas.....I varje fall är det tanken. Men det förutsätter att det blåser, så det är i stunden svårt att sia om var vi hamnar.
Vädergudarna har i alla fall spått sydostlig vind och mellan 3-6 m/sek så våra planer är att bege oss norrut. i Stockholms särgård.
 
Datorn är fulladdad, likaså mobilen plus det solcellsbatteri jag köpte till vår förra segeltur så jag återkommer med text och bild från vår seglats.
Lite spännande blir det för nu är tanken att vara ute tills på söndag. Alltså; fyra nätter och fem dagar till sjöss och på liten yta.
Men finns det hjärterum så ......

 
 
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: