Laddar batteriet

    
Jag befinner mig just nu till sjöss och för närvarande är det vindstilla. bara att ta ett djupt andetag och vänta. Passar på att ladda lite batterier också. Nej då, inte alls mina egna. Jag var igår inom "vuxendagis" Claes Olsson och roade mig med att köpa dels en solcellsladdare och dels en nödladdare som drivs av fyra batterier. EFtersom vi inte har el ombord så kan det vara bra att kunna ladda en telefon utan att behöva gå i land någonstans för att göra det. Får se nu hur och om det fungerar. Det visar sig.
Finns det någon läsare som provat något av alternativen?
Oj då! Nu blåser det upp och det är dags att börja segla på riktigt så jag får fortsätta skriva senare.
 
Solcellsladdaren är längst bak och fungerar den så vore det ju toppen.
 
Klockan är strax 18 och vi har ankrat upp för kvällen och natten i Napoleonviken, där vi var förra helgen. Vinden tog slut och att kryssa längre söderut kändes inte alla meningsfullt.
Så i morgon hoppas vi på bra vind hela dagen och planen är att då komma till Ornö och Kymmendö Men vi får se. Annars får vi ta oss dit vindarna bär. Flexibiltitet är viktigt när man seglar....
Önskar alla läsare en trevlig nationaldag vart än i Sverige och världen ni befinner er.
 
 
Elisabeth i Beijing

Ser att ni har det toppen på alla sätt! Härligt att kunna ladda både tekniska prylar och kroppar & knoppars batterier! Ha en fortsatt fin nationaldag! Kramar

Svar: Ja, vi har det toppen men det är ju inte högsta komfort ombord på vår lilla segelbåt. Men det fungerar jättebra ändå.Och att ladda solcellsbatterierna gick hur bra som helst. I övrigt laddar vi som du säger både kroppens och knippens egna batterier.
Hoppas att du och Roland har det bra i Beijing.
Kramar!
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: