"Kappsegling? Nej, det är lördag..."

    
Vi ligger kvar på på Kymmendö. Här är mycket att titta på och vi njuter av båtlivet. Mängder av båtar av allehanda slag hittar in hit till Myrängsflaket, en mycket skyddad vik för alla vindar och med gott om utrymme för alla. Nåja, kanske inte vid klipporna, om man vill gå iland. Då får man ligga ganska tätt..
Och vi ligger kvar på redden för ankar, så vi behöver inte alla trängas med alla som vill i land.
 
Trångt på klipporna...
 
Varmt har det varit under dagen och stundtals rejält dimmigt. Ibland så dimmigt att vi inte sett viken på andra sidan. Men nu frampå kvällskvisten har nog dimman tagit rast.
Just nu kommer mängder av båtar in i viken och jag har lite att titta på. (Alltid roligt och spännande att se till när båtar/besättningen ombord, skall lägga till eller kasta ankar.
Och just mitt i viken här finns ett grund och det är intresant att se vilka som tittat på sjökorten innan de går in här.
(Vi har sett ett par båtar med mobiltelefoner som sjökort, kanske är det Google Maps, och de har gått på....)
 
Rätt som det är finns ingen dimma alls och  i nästa ögonblick har den tätnat.
 
 
                                                                                         
 
 
 
 
 
 
Freedomtravel

Fantastiskt att kunna vara ute på vattnet i sånt här väder! Igår kom det iofs några skurar, men ändå varmt hela tiden i luften! Inte ofta man får uppleva den värmen i Sverige.

Svar: Vi har verkligen haft det bra. Det är nog med båt, lite som med husbil, man är fri. Nåja, för oss som skall segla begränsas vi av vindar och eftersom vi bara har en utombordare på 6hk tar det sin tid om vi har motvind. Det har svalkat skönt hela tiden och jag har ju badat.....Och frisk luft får man i massor.
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: