Blandad konfekt.

    
Dagen har då verkligen innehållit en blandad konfekt av aktiviteter och händelser.
Och bara trevligheter!
I morse blev jag uppringd av ett större pensionsföretag som undrade om jag från och med augusti kunde tänka mig att blogga för dem,  med start i slutet av augusti. Vi är några "friherrar och friherrinnor" (pensionärer) som en gång i veckan skall skicka in våra texter och de kommer sedan att publiceras på pensionsföretagets hemsida. Kul! Meningen är att pensionärslivet skall beskrivas....
 
Eftersom vi skall ut och resa till lite varmare trakter i morgon så passade jag på att ta en tur till Uppsala för att träffa "Maxfamiljen". Max med farmor och sina föräldrar har varit en vända i Grekland, så det är nästan två veckor sedan vi sågs. Väldigt lång tid  känns det som....
Hur som, jättmysigt att ses och spännande att få följa med Liv till barmorskan och lyssna på bebisen i hennes mage. Tänk, bara två månader kvar tills barnbarn nummer två ser dagens ljus.
Vädret idag bjöd på regn, så utomhusvistelse kändes inte så  lockande. Men däremot blev det bra att äta en sushilunch tillsammans. Men det fick bli inomhus.
 
 
 Och Max kommer ihåg hur man äter med pinnar efter sina Kinabesök.
 
 Max var inte så intresserad av att lyssna på bebisens hjärtljud. Att leka var roligare.
                                                                                  
 Nu är det packat och klart inför morgondagens resa och det är bara handbagage som skall med, 10 kg får vi ha och det är bra. Men även rullväskan väger ju lite.... Tror nog att det skall fungera.
Så i morgon kväll är vi på ett resmål där vi aldrig har varit men vi har besökt landet flera gånger och det är inom Europa......
Återkommer med rapport!
 
Freedomtravel

Vad kul med ett sånt blogguppdrag! Och nu blir man ju nyfiken på vart det kommer att bloggas ifrån... :)

Svar: Jätteroligt med ett uppdrag! Och rapporter från vårt resmål kommer.
Ditte

Marja

Kul med blogguppdraget! Du är ju verkligen en exemplarisk aktiv pensionär som kommer att ha mycket spännande att skriva om.
Ska bli intressant att höra från ert 'hemliga' resmål.
Kramar

Svar: Tycker också det verkar roligt med blogguppdraget. Men jag tror nog inte man måste vara så aktiv, utan det handlar nog mer om att skriva hur pensionärslivet kan te se från olika håll.Och rapport från resmålet kommer!
Kramar!
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: