Vacker vinterfredag

    
I morse var jag uppe ganska tidigt för ovanlighetens skull. När mornarna är mörka och det känns dystert ute så har jag ingen direkt längtan att studsa upp.
Men i morse strålade solen in från alla håll och kanter och det kändes nästan, bara nästan, som en förmån att studsa upp klockan 8 och jag vaknade faktiskt utan klocka.....
Men å andra sidan skulle jag var hos frissan redan klockan 9, så jag visste att jag skulle upp. Frukost i lugn och ro hanns me innan jag strosade Östgötagatan upp och till frissan.
 
En kall morgon, -12 hos oss och strålande sol. Härligt!
 
Jag har ju inte varit hos frissan här hemma sedan tidigt i höstas utan det senaste besöket blev i Beijing hos min favoritfrisör. Men han finns inte direkt nästgårds och jag vet inte när jag kommer tillbaka dit igen.
Så idag blev det premiär för mig på Studio 81, med adress Östgötagatan 81.
Under en kopp kaffe med tillhörande liten, mörk, chokladbit  pratade jag och frissan igenom möjligheterna till vad som skulle kunna göras med mitt hår. Och de var inte obegränsade...
Efter tre timmar var jag klar och jag kunde fortfarande känna igen mig i spegeln. Alltid något! Och jag var nöjd.
Hit kan jag absolut tänka mig att gå igen. (Även om priset var fyrsiffrigt...)
 
Välkomnande!
 
Efter lunch så tyckte jag att det vackra vädret verkligen inbjöd till en långpromenad. Bäst att passa på att tanka Dvitaminer.
Tyvärr, så gjorde kylan sig påmind i det ärr jag har på kinden ( efter operationen i höstas) och det sved ordentligt. Får bli plåster på vid nästa långpromenad i kyla.
 
Längs Hammarbykanalen
 
   Hammarbybacken, men inga synliga skidåkare idag.
 
Hemma igen!
Freedomtravel

Det kostar en hel del att klippa sig i stan! Jag klippte mig där i krokarna förut, när jag jobbade på Medborgarplatsen. Nu klipper jag mig på vår gata i Sumpan. Kanske aningen sämre om jag ska vara ärlig, men å andra sidan bara en fjärdedel av priset...

Svar: Jaaa, det känns lite ....Men å andra sidan har jag ju sparat in en del under åren i Peking så jag får väl se det i ett längre perspektiv. Men min "gamla frissa" på Kungsholmen var också bra, till en tredjedel av priset.
Ditte

Britta G

Kanske man kan få se resultatet? undrar en nyfiken Britta

Svar: Jodå, jag skall försöka få till något....Kramar!
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: