Strax före tre.......

    
Eftersom jag troligen har mer än 100 timmars arbete med att flytta tillbaka mina foton till datorn från den separata hårddisken och redigera alla på nytt så har jag inga svårigheter alls med att få dagen att gå.
Men fram på eftermiddagen kom jag mig ut i alla fall och pulsade fram i snön längs Östgötagatan, Åsögatan och Götgatan här på Söder.
När jag passerade en hårsalong så kom jag på att mitt hår absolut skulle behöva trimmas till. Så i morgon förmiddag är det dags. Skönt! Provar nu en för mig ny salong, som jag hört och läst en hel del gott om. Om de sedan lyckas med att få fason på mitt "babyhår", det återstår att se. Men å andra sidan så kan det ju knappast bli värre.....
 
Tullgårdsparkens träd var vackra med sina snöklädda grenar.
 
 
                 Skönt att vara varm om fötterna.                           Hårsalong att prova. Lagom trendig för mig.....
            Uggsen är inte så vackra, men ack så varma.
 
                                                               Korsningen Åsögatan- Götgatan          
 
När jag nu ändå var ute så tog jag ett varv upp till "Skrapan", gamla Skattehuset på Götgatan, för att titta in i Akademiebokhandeln. Alltsedan jag kom hem har jag tänkt att köpa Paulo Coelhos almanacka för 2013. Almanackan har gott om utrymme för att skriva egna tankar och är välfylld med tänkvärda citat.
 Tipset om denna almanacka fick jag av en "booggvän" i Umeå, Marja  och hon bloggar så gott som dagligen i Västerbottenkuriren om allt mellan himmel och jord. Omväxlande och rolig läsning! Titta gärna in hos henne!
 
                                                                           
 
På hemvägen passerade jag min favortitblomsterhandel (ligger på Götgatan) och kunde inte motstå att ta hem lite vår till lägenheten.
Dessa vackra persikoblommor bara ropade på mig från fönstret...
 
Och de  doftar ljuvligt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                                                                                     
 
Sussi

Oj, vilket jobb med alla kort. Tur att vintern är lång så du har tid. Vad kostar det att fixa håret, klippning alltså, i Stockholm. Här kostar det 480. Svindyrt. Ska ju på Maries 50-årsfest nästa lördag och funderar på en klippning på lördag fm i stockholm.

Svar: Har ingen aning om vad det kostar här. Men det är nog ganska lika tror jag. När kommer du till Stockholm? Kanske kan jag möta dig på Centralen och lämna förkylningspåsarna.Kram!
Ditte

Iris

Nu undrar jag om det verkligen är så som jag sagt till alla att jag saknar snö:) Det ser en aning tungt ut...men vackert ser det ut i dina bilder. Idag hade vi en solig dag, +22 och nu kl 21 är det mörkt och temp på +17. Kram

Svar: Ja, jag inser att vintern inte längre är min "grej". Ont i ärret får jag också när jag går ut i kylan. Så jag byter gärna mot sol och mer värme. Kramar!
Ditte

Britta G

Vinterväder i K-viken oxå. Fina små snöflingor har singlat mot marken hela dagen. Blir ett nytt litet lager som är lättskottat/borstat. Vackert är det!
Visst är Paulo Carlos almanacka underbar. Så mycket visdom han skriver!
Men....nu undrar jag. Är det riktiga persikokvistar??? Måste ha kostat en förmögenhet. Men det är du värd isåfall.
Kram/Britta

Svar: Jadå, det är riktiga persikokvistar. De bara väntade på mig i fönstret hos blomsterhandeln. Priset? Som ett par buntar tulpaner på ICA......Och de doftar så fint!Kramar och tankar till dig och de dina.
Ditte

Katarina

Almanackan var jättefin och spännande med alla citat. Vilka vackra persikoblommor! Snart kommer våren! Kram!

Svar: Ja, visst är almanackan fin! Och kanske är våren på väg....
Ditte

Marja

Vilken vacker persikokvist och en vacker vas som passar perfekt. Jag känner doften ända hit.:)
Trevligt att du också kör med Paolo Cuelhos kalender. Många fina och tänkvärda citat. Och tack för att du länkade till min blogg.:):) Kram

Svar: Tack! Jag såg nu att vasen passade perfekt. Och din blogg vill jag att många skall läsa....
Kramar!
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: