Snö och ännu mer snö

    
Det har snöat hela dagen. Stora flingor har singlat ner och lagt sig som en tjock och vit matta både på vår balkong och ute på marken.
Snön lyser upp och den annars så korta dagen kändes genast lite längre. Visserligen är allt relativt, men det var nog mest känslan av det hela. För redan före tre så var det dags att tända de lampor som inte varit tända sedan tidig morgon.
Dagen har bara flutit på, inga stordåd alls och jag har inte ens varit utanför dörren. Men i morgon så....
 
 
 
Däremot har jag försökt att strukturera upp resten av januari och första hälften av februari och planerat in diverse roligheter. Och därutöver hoppas jag på att en hel del spontana trevligheter kommer att infinna sig. Bara så där rakt av.
Ett par kortare resor finns också inplanerade.
I slutet av januari provar vi Vikinglinjens helt nya, jättestora fartyg, som är döpt till Grace. Vi provåker henne på över till Åland och Mariehamn. Grace är hela 218 m lång, 32 m bred och kan ta 2800 passagerare. Fartyget skall trafikera  sträckan Stockholm - Mariehamn med stopp i Mariehamn. Återkommer med recension.
 
I början av februari bär det av mot Vemdalen för skidåkning under några dagar.
Jag tycker verkligen om att åka utför, men under åren i Peking har det ju inte blivit några vintersemestrar  vare sig i Alperna eller de svenska fjällen så det blir kanske lite som "bambi med för hala skidor i backen".
Under Pekingtiden blev det ett par turer  per säsong till ett skidområde i närheten av stan, Nan Shang, där backarna kan påminna om Romme här i Sverige, men med den skillnaden att det i Nan Shang bara finns konstsnö.
Kul var det i alla fall!
 
Och vem vet? Kanske blir det fler resor under våren och en tur till Berlin skulle vara väldigt trevligt.
Resten får än så länge vara lite oplanerat.
 
 
Katarina

Jag har på känn att du nog har fler resor i tankarna under vintern och våren. Spännande att få följa med.

Freedomtravel

Snön verkar aldrig ta slut, men det är skönt med resor att se fram emot! Den nya Vikingbåten hade jag inte hört talas om faktiskt - ska bli intressant att höra mer! Själva hoppas vi att det blir en Barcelonaresa ;)

Svar: Ja absolut! Jag röstar varje dag och hoppas på seger och Barcelonaresa för er.Håller tummarna!
Ditte

Marja

Men vad mycket trevligt du planerar. Själv ser jag fram emot resan till Barcelona i slutet på mars. Tittade på kartan i dag var vi skall bo. I en lägenhet på 6:e våningen nästan mitt i smeten.:)
Ha det så bra i ett snöigt Stockholm! Kram

Svar: Barcelona i mars är ju en upplevelse, härligt. Är nog sugen på att åka dit igen, senast var i samband med OS där 1992. Får se vad våren kan erbjuda.....Annars följer jag så gärna med dig på resan via bloggen.
Kramar!
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: