Runt tre kvarter

    
Dagen har gått utan att något särskilt har hänt och jag vilar mig fortfarande i form.
Det mest aktiva jag gjort är att tittat på diverse skidtävlingar på tv......Inte optimalt! Men en runda runt tre kvarter blev det fram på sena eftermiddagen.
I övrigt har jag också följt upp råd jag fått angående en mer lättsmält kost. Spännande och roligt!
Detta i sin tur gjorde att jag provade att göra bananplättar till mellanmål.
Jag fick tips om en blogg som heter Under vårt tak och där ges bra info om hur kosten påverkar
oss och vad man kan tänka på/undvika för att kroppen skall må bättre.
Och för min del skall jag i första hand undvika rött kött, mjölmat och mjölkprodukter och socker liksom mat, frukt och grönsaker som är hårdsmält.
Antar att jag får pröva mig fram och använda min uppfinningsriekdom för att experimentera. Spännande! Nya utmaningar väntar.
 
Tips från "Under vårt tak"; bananplättar. En banan mosas, blandas med två ägg och steks som plättar.
Jättegott!
 
Promenad längs kajen hos oss
 
 och upp till Skanstull för att sedan gå en bit på Ringvägen innan jag gick hemåt igen.
 
Anna G i Beijing

vad gott att läsa Ditte att du varit utanför huset en sväng igår....och så roligt att läsa att du varit inne i "under vårt tak", det är min kusin Magnus och hans Jenny som skriver, jag blir inspirerad av att läsa deras blogg, både om mat och att "leka"/röra på sig....
Nu väntar årets första arbetsdag.....kram från Beijing

Svar: Ja, jag fick en hel del inspiration från "Under vårt tak", jättebra.Ha det så bra på första arbetsdagen och hälsa alla jag känner.
Kramar!
Ditte

Synne

Nu har jag läst ikapp efter att inte läst någon blogg alls på semestern! Jobbigt att du varit sjuk och hoppas du mår bättre nu! Som du vet är det värsta sjukstugan här med, blä! Magarna är bättre men Samuel är ruggigt förkyld nu istället. Båda de stora barnen ska dock bara äta kolhydrayter (vitt bröd, vitt ris...) nu i princip (dvs sånt som jag INTE äter!) plus soppa så vi får hoppas att det går åt rätt håll. Krya på dig! Kram!

Svar: Tack Synne! Jag är klart bättre, men det är jobbigt med vad jag kan äta och inte äta. Blir lite vemodig mellan varven, men det är bara att vänja sig. Ett lyxproblem....Det finns ju många som inte har mat alls....Hoppas att de "stora" snart åter skall vara "fit for fight.".
Det bär ju av snart igen.
Kramar!
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: