Bilderna som försvann

    
Oj, oj, oj..... Jag har idag av misstag raderat mitt iPhotobibliotek på datorn. Bilderna finns kvar, jag hittade den b.l.a.i Finder, men det är svårt att bringa någon ordning bland virrvarret. Eventuellt har jag raderat hela iPhotoprogrammet. Pust!
Jag har i alla fall inte "tömt papperskorgen" i datorn, så med hjälp kanske jag kan återställa det hela. Hoppas innerligt!
För som det är nu så ligger bilderna sorterade på Finder efter månad, datum och år.  Alltid något! Men jag saknar mina händelsemappar som jag så ordentligt märkt upp.
 
Max, mitt älskade barnbarn, fyller tre år i morgon och jag tänkte göra ett collage till honom med början den 12/1-2010, den dag han föddes och fram tills idag. 
Så jag satte i gång att leta och skicka foton från en annan dator till min mail och någonstans här, när jag laddade bilderna till min MacBook, så försvann alla "händelser" ( foton) från iPhoto  och hamnade alltså i Finder.
Och nu när jag provat att lägga in bilder från någon av kamerorna så går det inte. Bilderna kommer inte in och iPhoto svarar inte.
Vet någon vad det kan vara för fel? Jag vill gärna ha hjälp!!!
Tack på förhand!
 
 Världens finaste Max fyller tre år i morgon, den 12/1-2012.
 
 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: