Vemdalsskalet och vidare mot Sveg

    

En solig och kall morgon; utcheckning från huset klockan 10 och innan dess hade hela gänget ätit en mycket tidig frukost tillsammans. "Helenfamiljens" bil var packad och klar för avresa halv åtta och Sara och jag tillbringade några timmar i baren/ loungen på hotellet i väntan på att vår buss skulle avgå. För att få lite omväxling  i tillvaron flyttade vi oss in till matsalen och åt en rejäl lunch. Och strax efter klockan 14 var vi vid busshållplatsen för att ta snöpendeln, en buss som kör mellan de olika skidorterna i området.

Vi skulle till Vemdalen by för att där byta till Länstrafikens buss mot Sveg. Och på  den bussen  sitter vi nu. I Sveg blir det flygtaxi till Svegs flygplats och sedan är det bokat flyg till Stockholm, via Mora. Riktigt spännande!

Sol idag och kallt, -11
 
 

 

 

Sussi

Oh, solen tittar fram!

Svar: Jättemysigt med lite sol!
Ditte

Iris

Jag berättade för barnen hur du/ni reser. Men de brukar nuförtiden ta Härjedalingen från Stockholm till Björnrike. Många sätt att ta sig dit upp. Kram och njut av resan hem till Stockholm

Svar: Visst är det nog enklare med "Härjedalingen", men eftersom jag lätt blir bil/bussjuk så var det här att bra alternativ. Och resan hem var en upplevelse; att flyga menar jag....Kramar!
Ditte

Marja

Så underbart vackert! Kram

Svar: Visst är ett riktigt vinterlandskap vackert!Kram!
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: