Tillsyn!

    
Vi tog en sväng ut till Saltsjö Duvnäs för att titta till båten. Vi har faktiskt inte varit där sedan början av november och ville inte riskera att vår senaste familjemedlem skulle känna sig helt övergiven. Att vi tänkt på henne spelar nog mindre roll i sammanhanget. Men hon såg ut att ha det bra.
De flesta båtarna låg på land, de flesta omsorgsfullt och snyggt inpackade i sina presenningar. Båtbryggorna var i stort sett tomma förutom några tappra båtexemplar som hade valt att övervintra i vattnet/isen. Det såg kallt ut, även om det varlite isfritt vatten runt om.
I övrigt var det ganska öde på varvet, men om ett par månader är nog vårrustningen i gång hos de flesta och med kaffetermosar och medhavda matsäckar som extra tillbehör. Om sedan solen skiner och det är några plusgrader ute så kan det bli många trevliga turer till båten. Och även lite jobb förstås.
 
 
 Nejdå, bilden är inte svartvit. Det ser bara ut så...
 
Några tappra vinterbadare, båtarna alltså..
 
Vår lilla Maxie ser ut att ha det bra. Och likaså den betydligt större Freedom. Här är alltså en båt som heter så.
Men jag är mest van vid Freedom som husbil; Freedom Travel, en jättebra reseblogg.
                                                                                             
Åse

Ja, tänk snart är våren här. Just nu känns den väldigt avlägsen. Vad fint ni har packat in er båt. Det tjänar man nog på istället för att ha den liggande och skava mot isen.
Vi ser fram emot ljusare tider. Kram Åse

Freedomtravel

Haha, vad kul att det finns en båt där med samma namn som vår husis! :) Er båt har det säker bra! Förstår om ni ser fram emot våren!

Sussi

Mina hemtrakter! härligt att vi har årstider. Vinter med is och skridskoåkning, sommar med segling och bad.

Svar: Aha, dina hemtrakter! Och visst är det skönt med både frisk luft och årstider! Hoppas på mycket segling i sommar!
Ditte

Monika

Glad alla hjärtans dag!

Du har helt rätt! Jag och martin pratade om det igår. De som annars har svårt att göra något och visa uppskattning får en skjuts med denna dagen. Själva skulle vi äta oxfilé hemma men jag känner inte smaken på något så vi sparar det!

kram /Monika

Svar: Hoppas att du snart blir piggare och kan njuta av en god bit mat. Men martin pysslar nog om dig på bästa sätt.Kramar!
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: