Tänka om

    
Dagen blev vare sig som jag tänkt eller planerat. Tur man är flexibel...
Planerna var att tillsammans med vännerna Ninni och Sven besöka Fotografiska muséet för att titta på David LaChapelleutställningen, Burning Beauty och därefter äta mat tillsammans. Men tyvärr så får mina tarmar då och då för sig att de vill trilskas. Och idag var just en sådan dag. Inte mycket att göra åt.
Det går ju över och genom att bara äta flytande kost ett par dagar så är jag snart pigg igen. (Viktigt är att tarmarna får vila, för annars trilskas de ordentligt med både hög feber och sänka som extra krydda.))
 
Burning Beauty är i alla fall den största utställning som Fotografiska haft av en enskild konstnär och under tre månader, från den 30/11 och fram till den 3/3 har 250  fotografiska verk, musikvideos och filmer visats upp. 
Men utställningen är inte slut riktigt än så jag kanske hinner dit. Återstår att se....
 
För att pigga upp mig lite extra har jag suttit på balkongen i solgasset, väl påklädd, och bara njutit av det jag sett. Man ser mycket från vår balkong....
Jag såg isflak med sjöåglar som flöt förbi i Hammarbykanalen ner mot slussen och det såg så roligt ut när de tillsammans, som på en given signal, gled av isflaken och själva började simma.
 
Måsar på glid....
 

Vattnet var helt stilla och det var vackert att se hur husen på andra sidan, i Hammarby Sjöstad, speglade sig och även idag, en vardag, var det många som promenerade längs vattnet och satt på bänkarna och solade sig.
 
 Sol i dag också....Bra för kropp och själ! Bilden tagen klockan 15.
 
Fortfarande vid 17.40 var det ganska ljust ute...
 
Och för att muntra upp mig kom maken hem med en bukett tulpaner. Mysigt!
 
 
Freedomtravel

Vilken vacker utsikt! Tråkigt när det inte blir som planerat. Jag är också van vid att det blir sådär ibland. Jag får migrän då och då, och det kan sätta tvärstopp för precis allt möjligt...

Svar: Skönt att ha något fint att titta på..... Och här på kajen och i vattnet händer det mycket.Men visst är det trist när man inte kan övertala sin kropp.
Ditte

Iris

Vilka vackra bilder! Tråkigt att du inte fick se utställningen idag, hoppas dieten ställer allt till rätta och du hinner se utställningen under helgen. Kram från Halmstad som ligger i tät dimma

Svar: Tack snälla du! Jag är bättre nu i kväll och det kommer ju en dag både i morgon och på fredag. Och i morgon kommer Max och stannar tills på lördag. Mysigt!Ha det bra i Halmstad! Kramar!
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: