Envis, ja visst!

    
Äntligen, är min nya resväskan i hamn. Jag har envist och tålmodigt kämpat med Finnair för att få en ersättningsväska och nu är den nya väskan här hemma.
Tor bussen upp till Skanstull, med den trasiga väskan. Det kändes nästan lite vemodigt att skiljas från den. Men jag har å andra sidan haft nästan tre månader på ig att vänja mig vid detta ögonblick.
 
Personalen i Accentbutiken vid Skanstull var väldigt hjälpsamma ( en kedja butiker som säljer allt i väskväg) och värderade min trasiga väska till 1600 kr och för denna summa kunde jag välja en ny väska i butiken.
Märket på den trasiga väskan, Delsey, fanns inte men däremot mängder av olika resväskor i varierande storlekar och modeller. Vilken skulle jag välja?
Mina önskemål var att väskan dels skulle vara lätt i sig och dels ha fyra hjul.
Till sist bestämde jag mig för en ny modell av Samsonite och fick lägga till ett par hundra. Men det var mitt val...
Visserligen är den nya väskan mindre än den trasiga och den är heller inte expanderbar. Å andra sidan behöver jag numer inte heller så stora väskor.
Pekingtiden är på sätt och vis förbi, men en och annan turistresa dit blir det förstås alltid.
 
 
 
 
Katarina

Snygg väska! Och vilken tur att du varit så envis. Det lönade sig. Kram!

Sussi

Det var precis min tanke också. Det lönar sig att vara envis. Konstigt att man ska behöva bli förbaskad för att det ska hända saker. Marie och jag far till Peking nästa fredag. Ska bli så mysigt! Kram

Svar: Vad härligt med Peking! Hoppas verkligen att luften håller sig i shack, så att ni kan vara ute. Annars finns ju mycket annat.....Kanske blir det en ny tur för mig senare i vår. Men inget bestämt...
Njut och ha det bra! Och visst är jag lite avis!
Kramar!
Ditte

Marja

Det lev ju en jättefin och snygg väska. Gillar färgen på den. Har läst att du har haft en trevlig vecka med besök av Max och andra som har haft presenter med sig. En sådan där blender skulle jag också behöva... jag använder en vanlig mixerstav.
Gillade även dina funderingar kring Valentins dag.
Ha en trevlig helg. Kramar

Svar: Ja, äntligen kan jag sätta punkt för väskklagomålen hps Finnair. Men jag är nöjd nu. Och väskan kommer att användsa flitigt.Jag har också använt mig av mixern men min dotter tyckte att jag saknade en blender. Och jag har önskat mig en i det tysta...
Önskar dig också en trevlig helg.
Kramar!
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: