Inlandsbanan; Mora till Röjan

    

Lämnade ett vintervackert Stockholm på morgonen. Tåg mot Mora och bekvämt tillbakalutade i vår tysta, egna avdelning i första klass kunde Sara och jag njuta av det fina vinterlandskapet utanför tågfönstren. De fyra timmarna som resan tog gick fort. I Mora blev det ett snabbt byte till Inlandsbanan och just nu har vi lämnat Orsa. Extra tankar till Synne, Samuel och familjen. Vi fortsätter med att vila oss i form och njuter av det fortsatt vackra landskapet. För min del är det första gången jag åker Inlandsbanan och bara det känns spännande. Från Röjan, dit det tar tre timmar, blir det sedan buss den sista biten upp till Vemdalsskalet.

 
 
 

 

Ditte

Ville se om det fungerade att blogga från Iphonen. Kan inte förstå varför det kommer en massa text till bilden. Fick plocka bort bilder för att det tog för lång tid att skicka. Antagligen var de för stora o några länkar finns kvar.....

Britt

Det verkar ju fungera bra med tåg och byten..Ser fram emot bilder senare?

Svar: Tågen fungerade utmärlt, likaså bussen sista biten upp. Och nu är vi installerade. REsan var riktigt trevlig!
Bilder kommer!
Ditte

Abbfrun i Kina

Ja på den stationen har man stått några gånger :) Hoppas ni får det härligt i slalombackarna utan brutna ben! Här känns det vårigt idag - underbart! Kram!

Svar: Tack! Jag hoppas också på bra skidåkning och bra väder. Idag har det varit hyfsat väder och bra åkning. Kul!Kramar!
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: