Segt som bara den...

    
Tålamod är inte min starkaste sida, men med åren har det blivit bättre. Betydligt bättre.
Dagen har varit lysande med en promenad till havet, lunch på en uteservering med vänner och allmänt mys.
Och innan dess blev det ett marknadsbesök för inköp av härliga oliver att ta med hem. Man får provsmaka, så efter att ha smakat på ett tiotal olika så hade jag svårt att välja. Alla smakade bra. Så jag blundade och pekade och tog ett kiol av två sorter. Beställningsvara hem!
Att få in några bilder idag låter sig inte göras. Men ni som läser får väl titta på de bilder som funnits med i tidigare inlägg.
Hoppas i alla fall på att internetuppkopplingen skall fungera så att vi kan se "På Spåret".
Återkommer i morgon!
Önskar alla en trevlig kväll.
Och jag säger som jag brukar; inte är det som hemma, internet alltså..., och skulle det var som hemma så kunde jag ju stanna där. Så nu tänker jag positiva tankar. Och internet kan jag klara mig utan. Nästan.
Vi hörs!
Här kommer en av favoritbilderna i repris.
 
 
Gårdagen i lite bilder;
                                                                                  
                                          
 
 
 
Nu tycks internet vara i form igen. Har ringt firman, Sat Tv Plus och de var väldigt tillmötesgående och har udersökt vad som inte fungerade. Och ibland är det dålig signal, det märker vi av även på våra spanska mobiler.
Men att få service snabbt uppskattar jag. Så nu får vi se om det håller i sig.
 
 
                                      
 
 Torrevieja den 6 och 7/12-2013
 
 
 
Preciosa

Vaya, vaya :( Är det internetuppkopplingen det är fel på? Inte bloggen som jag hade :) Synd!
Tack för i dag iaf...hur trevligt som helst!!
Kram P ♥

Svar: Tack du också! Ja, det är kopplingen som är extremt segt. Även hos J o A. Men i morgon så....kramar.
Ditte

Annika

Det var så skönt att sitta vid havet i solskenet med trevligt sällskap.
Kram

Svar: Visst var det mysigt! Kram!
Ditte

Iris

Konstigt, när man bott här några år så vänjer man sig. Om jag fått lära mig något under Spanienåren är att det
fixar sig, förr eller senare. Ikväll har jag lyssnat på konserten från Tammerfors (Finlands självständighetsdag firades där pga att presidentslottet i Helsingfors genomgår reparation) Njöt av sången ur Stormskärs Maja! Kram

Svar: Visst är det så och var ju så också i Peking. Har försökt att titta och lyssna lite från Tammerfors men internet har varit nere eller väldigt segt. Njut av kvällen. Kramar!
Ditte

Mats

Hejsan Ditte, låter inte lovande :) segt internet vill man va utan! Min son sa att man ska kosta på sig en riktigt bra router, för billiga ger inte så mycket kräm ifrån sig? Ja ja.. Ni får sola o njuta av värmen o allt det fina.. Här är det snöstorm :) // Mats

Svar: Det har fungerat väldigt bra tills i eftermiddag och vi har haft mer hastighet än vi betslat för. Får väl kompensera dagens dipp. Routern är bra och idag var det annat fel. Så vi är inte oroliga och o kväll har det fungerat bra igen. Vi har det fortsatt bra med som och hoppas den stannar kvar.
Ditte

Anonym

Hej du fina! Trots alla marknadsbesök så tycker jag fortfarande att det är lika roligt. provsmakningar av oliver, korvar och olika frukter kryddade med många ord och glada skratt. Vi har, peppar peppar, aldrig haft några problem med vårt Internet. Många kramar till er båda från Lena och Börje

Svar: Förstår att du hunnit med mängder av marknadsbesök efter alla dina år i Spanien. Och också roligt att höra att du fortfarande tycker det är roligt . Idag fungerar internet som klockan igen. Ringde och pratade med leverantören och det kanske hjälpte. Hoppas!Kramar från både Bosse och mig.
Ditte

Ama de casa

Hoppas internetet sköter sig framöver! Det är inte alls samma kvalitet på det i Sverige, men det har blivit bättre.

I början när vi var här nere var det max 1 MB man kunde få. När vi skulle titta på tv så blev bilden ofta grön, spegelvänd och opp-och-ned :-D

Svar: Jag har klagat och fick bra gensvar och bemötande och idag har internet fungerat bra igen. Och visst är det bra att utvecklingen av internet går framåt här också. Idag har det bara buffrat lite när vi såg skidåkning på SVT och det är bra.
Ditte

A-K

Hej Ditte!
Så skönt att det ordnade sig med internetet! Sa dom vad det var för fel?
Vad god risrätten såg ut.
Fina bilder som vanligt.
Jag har varit i Sala under dagen och träffat en massa "systrar".
Trevligt var det. Nu är man lagom mätt efter gröt och skinkmackan.
Kram/A-K

Svar: Låter trevligt med en trip till Sala. Och förstår att du är mätt efter lite julmat. Nja, SatTv Plus sa inte så mycket, men de verkade vara medvetna om att det var något fel. Och sånt kan ju hända även hemma. Vad gäller risrätten så var det J och Lex som slog runt på den. Vi andra höll oss till "hamburgesa". Trevligt var det. Verkligen!Kramar! Bosse hälsar!
Ditte

Malin

Härligt med marknad och provsmaka så där innan man köper och bestämmer sig för vad man vill ha.

Något problem var det idag att få upp bilder. Fick inte heller in några bilder, fick fixa och trixa på annat sätt.

Svar: Aha, segt inernet även i Sverige. Men idag, peppar, peppar, så har internet fungerat här.Och visst är marknader roliga. Jag gillar att provsmaka och att köpa upp mig på frukt och grönt för veckans behov. Också oliver förtås.
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: