"Go kväll"

    
En vacker Stockholmshimmel såg jag idag på eftermiddagen och hann ståt en stund på balkongen innan skymningen övergick i decembermörker.
Jag har för länge sedan återfått det goda humöret efter morgonens incudent med en BMW som troligen vare sig hade back på bilen eller kunskap om trafikskyltar och deras betydelse. (Se förra inlägget om någon är intresserad av att läsa om vad som hände.)
 
Efter att ha läst en insändare i DN idag så kan jag bara hålla med;
" Det tycks som om alla biltillverkare gör två modeller av samma bilmodell. En med blinkers och backfunktion (det sista mitt tilllägg) och en budgetmodell utan. Den senare modellen verkar var den mest sålda...." insänt av CMa
 
 
 
 
 
 
TantGlad

Hej vännen.
Ja vissa ska inte nåt körkort helt enkelt tycker jag.
Nämen villka jättevackra stockholmsbilder du visar. Jag gillar ju fota och detta var vackert.
Hos mig är ivar på besök så det Känns rätt kymigt här nu.
Hoppas att du får en fin och skön Lucia nu.
Kram från mig.!

Svar: Visst är det så att några tycks ha köpt sitt körkort via internet. Men synd bara att de också har bil och ger sig ut i trafiken, Undra på att det händer olyckor om man inte förstår skyltarna. Undrade just hur ni har det med Ivar. Läskigt tycker jag. Har sett bilder på tv från en del förödelse i dina trakter.
Här började det blåsa på em, men inte mer än ca 10m/sek. Skall bli mer i natt. Kanske var det därför som himmlen i eftermiddags var så vacker.
Hoppas att Ivar inte ställer till det nu i natt.
Kramar och många tankar
Ditte

Marja

Välkommen hem igen! Verkar som det inte är någon snö i Stockholm.
Tur att incidenten med den galne bilföraren gick bra, synd att du fick ödsla din energi på sånt. Vacker himmel! Kramar

Svar: Tack! Känns bra att vara hemma också. Och visst är det energiläckage att bli upprörd över en bilförare i stor bil som inte förstår en trafikskylt. Men kanske har han lärt sig något....Kram!
Ditte

Freedomtravel

Vilka vackra bilder! Himlen var verkligen dramatisk igår! Jag jobbar på 10:e våningen i Solna - utsikten var verkligen helt magisk igår på eftermiddagen.
För övrigt så måste jag bara berätta att Google hittar din blogg bra. För någon vecka sedan bildgooglade jag "En frisk skolstart" (mina kollegors projekt heter så) och då fick jag upp en bild på dig. Igår bildgooglade jag "Pampas marina husbåt" och då fick jag upp flera bilder på Max :)

Svar: Tur man har bra utsikt! Förstår att du 10 trappor upp har utsikt över nästan hela stan. Och i går var ju himmlenverkligen värd att tittas på. Bildgoogle; måste nog titta där.Undra hur de kan hitta bilderna....
Och solen skiner idag också...
Önsker er en bra dag och trevlig helg.
Ditte

Annika

Det blir vackra bilder hemma också. J och jag tog en tur upp i bergen med övernattning i Ibi. Det var mysigt och kändes lyxigt.

Svar: Vad trevligt att ni kom till Ibi. Vi får ta det nästa gång vi kommer...Alltid mysigt och lite lyxigt att göra en kortare resa och bo på bra hotell.
Ha det fortsatt bra!
Kramar!
Ditte

A-K

God morgon Ditte!
Vilken tur att du stod på dig och inte backade undan för BMW:n!
Otroligt fina bilder från din balkong.
Önskar Dig och Bosse en trevlig lucia.
Kram/A-K

Svar: God morgon! Tur att jag är en envis typ och särskilt om jag vet att jag har rätt. Gårdagens himmel var verkligen jättefin så jag passade på.Önskar också dig och de dina en trevlig Luciadag.
Kramar!
Ditte

Mats

Sådana himmelsbilder kan man inte få nog av Ditte, fint :) ha det så mysigt i Stockholm // Mats

Svar: Jag gillade verkligen himlen i går. Så vacker! Och visst är Stockholm mysigt....
Ditte

Ama de casa

Vilken fantastisk himmel!

Haha! Jodå, blinkers verkar många bilar sakna helt och hållet :-)

Svar: Gårdagens himmel var minnesvärd och även i kväll var det riktigt fin. Och vad gäller blinkers så är det många bilar som har dessa trasiga...
Ditte

Veiken

En fantastiskt fin himmel. Det gäller att vara på plats när det händer! Så fiiint! Kram

Svar: Och just i går var jag på plats med kameran. Visst var det en vacker himmel!Kram!
Ditte

Malin

Det var verkligen en vacker eftermiddagshimmel igår, även här ute i förorten. Kan bara instämma och hålla med lnsändare och skönt att du "skakat" av dig den mindre trevliga incidenten!

Svar: Visst är det uppiggande med en sådan kvällshimmel! Lite ovanligt så här års. Ja, idag är bilmarodören borta ur mitt huvud...Lucia, pepparkaksbak och Max är mycket trevligare.
Ditte

Freedomtravel

Önskar en fortsatt trevlig helg också! Google söker ju utifrån vad bilder råkar vara döpta till. Hur högt upp de hamnar i sökningen beror ju på många olika saker, men eftersom bloggar uppdateras ofta hamnar tydligen bilder från bloggar ofta hyfsat högt upp...

Svar: Aha! Är det så det är. Jag brukar ju inte direkt döpa bilder och blev förvånad r jag hittade M bland Pampas Marina. Hörde ju inte alls dit. Men något system finns väl som man inte förstår. Önskar er en trevlig lördag trots gråväder.
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: