En räkmacka med trevligt sällskap

    
Tror solen blev överansträngd i går genom att lysa så intensivt från en klarblå himmel så idag har den taigt en paus. Men stundtals så gjorde den några tappra försök.
Termometern har ändå visat på +16 så det var ändå hyfsat skönt att sitta ute på terrassen och läsa en stund på eftermiddagen.
Var på förmiddagen hemma hos en väninna för att fika och passade förstås på att beundra utsikten från deras terrass, högst upp i huset. Och där kunde jag ha stått länge.
 Även de vackra pelargonerna som just nu har sin bästa tid här kunde inteundgå mina beundrande blickar. Hemma i Stockholm trivs de ju bäst sommartid, men här blir det då ofta alltför varmt för att de skall vaara helt nöjda. (Har fått detta berättat för mig ....)
Lunch behövde vi efter prat och kaffeintag och vi gjorde det enkelt för oss och gick ner till Skandinaviskt Centrum och deras restaurang.
För min del lockade en räksmörgås och den var mer än rejäl. Tursamt nog fanns det en frivillig med i sällskapet som gärna ville ha en bit. Väldigt gott var det! Och väldigt trevligt!
Nu skall jag göra ett nytt försök att få till glöggen. Socker är inhandlat och tillsammans med mandel och russin så utgår jag från att smaken blir bättre.
 
 
Härlig utsikt från "topfloor".
 
Väldigt gott!
 
 
 
 
 Torrevieja den 3/12-2013
A-K

Hej Ditte.
Jag ser hos vem du var! Visst har hon en otrolig utsikt!
Räkmacka såg god ur. Nästan som hos Ali i hörnan bredvid Skandinaviska Centret.
Saknar Torre och er.
Kram/A-K

Svar: Det blev en trevlig dag i dag också. Och räkmackan överträffade nästan Alis. Kram!
Ditte

Veiken

Räkmackor är aldrig fel om det är bra räkor! Toppenfin utsikt. Jag gillar att se över taken sådär! Kram

Svar: Visst skall det vara bra räkor och det var det på min smörgås. Och utsikten både över taken och havet är något jag också gillar . Kram!
Ditte

Susan

Hola! Den där terrassen känner jag igen! ;)
Buenas! //Susan

Svar: Visst är den terrassen fin? Förstår att du känner igen den!
Ditte

Preciosa

Gud vilken känd terrass vi har :-) Ja den är jättebra på vintern :-) Maravillosa:)
Tack för i dag Ditte. I morgon har vi ett nytt ärende :) Bara kul :) Ja inte för dig :(
Kram P ♥

Svar: Visst är det trevligt med kända terrasser? Tack själv och idag kör vi igen! Ny upplevelse! Roligt det också! Kram!
Ditte

Ama de casa

Jag känner också igen terrassen, tror jag... ;-)

Räkmackan såg jättesmarrig ut!

Svar: Är en berömd terrass har jag förstått! Och räkmackan var stor och väldigt god. Går helt klart att dela om man inte är jättehungrig.
Ditte

Ama de casa

sv: Jag tror inte att dom kommer att barra alls, vare sig dom är inne eller ute, smågranarna. Dom är nämligen av plast - från IKEA :-)

Svar: Aha! Praktiskt ! Men de såg oplastiga ut!
Ditte

Annika

Hej Ditte
Hoppas att det gick bra med stygnen. Vilken fin utsikt. Känner igen den. Det är fantastiskt att kunna se ända ner till havet. Bar Celona ska ha en god räkmacka också enligt A-K.

Svar: Tack stygnen kom bort och det gick tack vare proffshjälp väldigt smidigt. Visst är utsikten från I:s terrass fin! Ha det gott! Vi ses!
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: