Picknick och paus

    
Det är lite spännande och omväxlande att bo på Söder, för det är alltid något som händer. I helgen då jag passerade Götgatan var biltrafiken avstängd och alldeles vid Medborgarplatsen hade gröna växter och gröna mattor lagts ut mitt i gatan. Bänkar fanns strategiskt utplacerade så det var bara att slå sig ner och många satt här och åt medhavd picknick och andra satt och vilade sina kanske trötta ben.
Ett trevligt iniativ tycker ja, och särskilt bra var att det under helgen, här i området, var de gående som hade förtur till gatan. (Ytterligare ett par gator i området hade också stängts av.)
Kanske fler stadsdelar följer efter?
 
 
Inga bilar här inte!
Malin

Vilket härligt inslag! Och väldigt bra initiativ!

Svar: Oväntat och ett bra initiativ att låta de promenerandes skara få råda över Götgatan.Åtminstone för ett par dagar...
Ditte

Marja

Vad härligt! I fjol hade man lagt ut trasmattor längs en del av Götgatan, utanför Skanstulls tunnelbanestation och en bit ner. Väldigt mysiga att gå på. Man gick som lite långsammare än vanligt. Kram

Svar: Visst är det extra roligt när man upptäcker något som inte brukar finnas?Söder är bra på att få till det lilla extra. Nåja, det är ju människor spm gör det men det känns bra.Kram!
Ditte

TantGlad

Så skönt att slippa bilar med att lägga ut mattor sådär. Fler städer borde ju gjöra så, för så mysigt det ser ut. Hääärligt hääärligt.
Nu hoppas vi att vi får fortsätta att njuta av solen åkso.
Varm kram från mig!

Svar: Inland är det skönt att slippa all trafik och bänkarna gjorde nog succé där de stod under björkruskorna mitt i gatan. Och även idag skiner solen från en klarblå himmel . Bäst att ta vara på dagen! Kramar!
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: