Bloggar jag följer...

    
Det här med bloggar är spännande och det finns några som jag läser dagligen och andra där jag tittar in ett par gånger i veckan och ytterligare några som får mer sporadiska besök.
Det finns bloggar jag tidigare läst, men tröttnat på och det har tillkommit nya på min lista som bättre fångar mitt intresse.
De bloggar jag följer är ofta de som har med resor/utlandsboende som en ingrediens och bloggar som blandar resandet med det mer vardagliga livet på hemmaplan.
Och sedan finns det bloggar med ett väldigt varierat innehåll som jag också gärna läser. 
Men rena mode, inrednings och skönhetsbloggar kan jag klara mig utan.
Just genom att läsa bloggar och kommentera, har jag fått flera nya kontakter både här hemma och runt om i världen och det känns nästan som om jag, åtminstone lite grann, har lärt känna personerna bakom det skrivna ordet.
Särskilt roligt är det att de 20 tal bloggar jag följer har textförfattare i åldersspannet 22-73 år och att alla skriver på så olika sätt och med olika inriktning.
 
För ett tag sedan hittade jag av en slump en helt fantastisk reseblogg som jag verkligen vill rekommendera;
Beccus äventyrsblogg. 
 Här handlar det verkligen om att resa.Och vilken resa! En resa utan någon egentlig slutdestination, tiden är oändlig och hela resan sker landvägen.
Några av de senaste inläggen är;
  • Mongoliet runt på 12 dagar, en försmak av vildmarken
  • Ulaanbaator, är faktiskt en stad i Mongoliet
  • Sibiriens Paris, staden Irkutsk
  • Dykning i världens djupaste sjö
  • Bajkalsjön är Sibiriens pärla
 (Till saken hör att jag inte på något sätt känner Beccus som skriver, men  jag gläds så över att få följa med på hennes äventyr. Och hon reser tillsammans med en pojkvän)
 
Bifogar en bild från den mest exotiska resa jag gjort, med tåg 48 h, från Peking till Lhasa i Tibet. (Vill man läsa mer om resan och vistelsen i Tibet så finns det en sådan kategori på min blogg.)
 
Jag känns ganska liten i jämförelse med Potalalapalatset.
 
 
 
 
 
 
 
 
Katarina

Tack för ett jättebra tips! Beccus kommer jag att följa. Vilken resa!

Beccus

Alltså, så himla fint! Tack! Mitt i äventyret är det fantastiskt att känna uppskattning!

Vi kommer till Beijing inom två dagar och där är jag osäker på om wordpress fungerar (Facebook gör det inte). Jag hoppas dock det ska flyta på med inlägg. Fler om Mongoliet kommer definitivt! :)

Ha det så bra!

Svar: Jag är så glad över att via dina inlägg kunna följa med på era äventyr. Fantastiskt! Jag mailar dig privat om Beijing. Och wordpress fungerar nog inte. En av anledningarna till att jag har blogg.se. Men det finns de som har en manick, tunnel, som gör att Fbook och WP fungerar. Och tack än en gång för att jag via bloggen kan följa er resa.
Ditte

Freedomtravel

Tack för tipset! Jag följer nu! :) Vi reste själva med transmongoliska järnvägen till Beijing för ett gäng år sen. Häftig resa!

Svar: Den resan bland flera står på vår lista. Och med stopp i Mongoliet. Men inte alltför strapatsrikt får det bli. Är ju ingen ungdom numer. Tycket Beccus skriver så det känns lite som om jag är med på resan.
Ditte

sannas rum

Åh det får jag verkligen ta och kolla in, älskar att resa och resebloggar också såklart :D

Svar: Kul att jag kunde komma med ett bra tips. Beccus blogg är verkligen läsvärd. VilkA ÄVENTYR!
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: