Alldeles tyst!

    
I natt, eller skall man kanske säga, tidigt, väldigt tidigt i morse, satt jag en stund ute på balkongen eftersom herr John Blund dröjde med sin ankomst.
Det var rogivande att bara sitta en stund, blicka ut i den vackra natten och se ljusen spegla sig i vattnet. Tankarna kunde planlöst flyta i väg och det kändes som om klockan stannade för några minuter.
Behagligt, vackert och skönt sövande! Och alldeles tyst!
 
 
 
Mot Skanstullsbron och Hammarbyslussen
 
Kanalen med delarHammarby Sjöstad på andra sidan.
 
 
 
 
Monika

Visst kan det vara mysigt ibland!

Var tvungen att här förlänga det du skrev!
Ditte -det är HELT otroligt att du kan läsa en människa av den texten som jag skriver här. Inga gränser är precis vad vi har problem med han har inte "känslan" för vad man säger och inte säger detta är även till kunder så du har läst detta rätt. Efter 6 år är man ganska van och låter det rinna av en som en gås och vet att man inte ska hetsa upp sig i onödan. Men jag håller med dig det är under alla omständigheter är det inte okej att säga något sådant till någon. Hade det varit en "vanlig människa" hade jag blivit tvärförbannad igår blev jag "bara" arg och markerade. Han kan inte koder som ironi och liknande vilket innebär att när jag vill något måste jag säga "jag vill" eller "Nej, stopp jag vill inte" det är jobbigt att jobba under någon sådan eftersom det finns ett "system" för allt på företaget. Återigen, du har "läst" allt rätt.

Kram /Monika

Svar: Jag blir så glad av att du har "skinn på näsan", vågar och kan säga ifrån. Tror mannen i fråga mycket väl förstod det du sa och kanske kan han lära sig något av det. Hoppas!Heja på!
Kramar och tankar!
Ditte

Katarina

Du har verkligen fångat stämningen i bilderna.
Kram!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: