Våren är här!

    
Strålande sol och långpromenad i skogen med Cure. Och så plötsligt står de där, alla vackra vårblommor. En härlig känsla!
 

 
För att verkligen insupa denna första, riktiga vårdag tog jag bergbanan ner till vattnet och restaurang J. Jag hade i något oklart ögonblick föreställt mig lunch utomhus i solen. Men så blev det inte. Vinden låg på och jag nöjde mig med att sitta en kvart ute på bryggan i en dynförsedd träfåtölj. Jag räknade till fyra tappra personer som satt där ute. några fler plusgrader och lä behövs för att det skall bli riktigt njutbart.
Men vårkänslorna infann sig i alla fall.
Båten Ballerina, som trafikerar sträckan Nybroplan- Lidingö passerade och jag tycker det är både bekvämt och mysigt att man här i stan på olika ställen kan ta sig fram med båt i stället för buss. så mycket mer miljövänligt och dessutom mycket trevligare. Det vanliga SL kortet/kuponger gäller och man kan inte köpa biljett ombord.
Årets första segelbåt kunde jag senare se från balkongen. Och det kändes kallt...
 
Antar att det i nästa vecka är dags för oss att börja med vårrustningen av båten.
Håller det fina vädret i sig så kan det bli fina dagar med båtjobb och det känns lite roligare med om solen skiner och det är varmt. När det blir sjösättning vet jag inte men kanske om en månad. Och tiden dit går fort....
 
 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: