SPA på Novotel

    
 Annandag påsk och första april! Jag bokade redan i går tid på hotell Novotels spaavdelning för lite olika behandlingar med bl.a. massage, pedikyr och manikyr till klockan 10 idag.
Först hade jag tänkt att ta en promenad dit längs stranden, en sträcka på ett par kilometer. Men när jag kände att det var både hett och fuktigt och solen gassade på, så bad jag den käre maken om skjuts på mopeden. Ett bra val!
Novotel är ett bra hotell, inbäddad i grönska och i direkt anslutning till stranden. Inom området finns ett par rejäla swimmingpooler, den ena i trädgården och den andra alldeles vid stranden. Ett par bubbelpooler finns också på ett par olika ställen i trädgården.
Just nu är hotellet bara halvfullt, mest thailändska familjer på semester, men jag hörde både engelska, tyska franska och kinesiska i trädgården, så uppenbarligen finns ett antal internationella gäster här även nu under den varma årstiden.
 
Nu efter sommartiden i Sverige är tidsskillnaden "bara" fem timmar. Men här är det nu mörkt och cikadorna har bjudit upp till dans, men jag tror jag avstår. Varmt!
Känns som om det är åska i luften.....
Skall nu dra mig tillbaka till den luftkonditionerade studiolägenheten och fortsätta läsa min bok; Gustavs Grabb, av Leif G.W. Persson,  en boksom jag tycker är både  intressant, lättläst och spännande och dessutom väldigt välskriven.
Jaha, nu föll de första regndropparna....Återstår att se om det kommer fler.
Men det gjorde det inte!
 
Novotel är ett ganska stort hotell men bara 2-4våningar högt med både vanliga rum och bungalower,
så vad som syns på bilden är en liten del av hotellet.
 
              Skönt att bli ompysslad i fin miljö. Jag kände mig nästan som ny när jag efter över tre timmars behandlingar blev hämtad av Bosse.
          
En av poolerna och med direkt ndrgång till en privat strand med både solstolar och parasoller. Och vad som är väldigt skönt här längs stranden, tycker jag, är att det inte finns några försäljare.
                                                                                       
                                                                                 
 
Marja

Vilken härlig dag du fick! Det är du värd. Kramar

Svar: Ja tack, det var både avkopplande och skönt för kroppen och till väldigt bra pris. (billigt!!!)Kramar
Ditte

Synnee

Jag blir alldeles avis av de här bilderna - härligt! Jag skulle gärna smälta bort ett tag :) Å andra sidan är våren på väg hit och det är alldeles underbart!! Var i Thailand är ni? Hur länge?

Svar: Vi är ca två och en halv timme med bil från Bangkok, mitt emot Koh Samet och på vägen mot Koh Chang. Det är nu fjärde gången vi är här.....Men det kunde få vara lite mindre hett. Men jag skall väl inte klaga. Oh, vad mysigt med våren i Beijing och alla körsbärsträden som snart står i blom Underbart!Kramar!
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: