Längtan!

    
Ibland kan jag få ett sug och längta tillbaka till flera av de länder och platser jag besökt. Jag vet inte om det är själva resan, som till Tibet med 48 timmar på tåg, eller upplevelserna på plats som jag försöker framkalla på nytt.
Oftast, när man reser med flyg så handlar det om en transport från sträcka A till målet B och sedan är det kanske inte själva resan jag minns. Men tågresan till Tibet är lika minnesrik som besöket i landet. Absolut! Och hela resan dit och upplevelserna på plats var fantastiska. Kanske den mest spännande och händelserika jag hitintills har gjort. Vilka minnen Anna, Bosse och jag har tillsammans från Tibet, men också från andra spännande resor inom Kina.
 
Det fantastiska Potalapalatset i Lahsa.
 
Mer Tibet, på väg upp mot klostret i Ganden.
 

Kina, ligger mig varmt om hjärtat och efter mer än tre och ett halvt år där så känns det lite som hemma.
                                                                                      
Soluppgång vid Kinesiska Muren en tidig aprilmorgon.
 
Muren är mäktig, lång och brant.
 
Att cykla i Beijing är ett sant nöje. Här blir jag skjutsad av Bosse.
 
Är man i Beijing så är det smidigt att ta sig till Hong Kong. Flygresan tar ett några timmar så det är ett perfekt "weekendresmål". Många skyskrapor på liten yta och en helt toppmodern stad där utbudet av Allt är enormt. Bara att ta för sig!
 
Hong Kong, sett uppifrån Victoria Peak.
 
Boracay; Filippinerna, vilken strand! Och vilket vatten! Härligt! Jag är så glad att jag varit här, men inser att det nog inte blir fler resor hit. Men man skall aldrig säga aldrig. Kanske kommer det något lämpligt tillfälle för en återresa. Men det är en lång resa från Sverige....
 
 
 
 
Fuengirola och besöket hos Iris för ett år sedan är minnesvärt.
 
Goda tapas
 
Mysiga gränder i gamla stan, trevliga restauranger, en härlig strandpromenad och många fina utflyktsmå i närheten, och Iris förstås gör att jag gärna kommer tillbaka.
 
 
                                                                                           
Iris

När? Kram

Svar: Vet inte ännu. Men du skall veta att jag längtar . Kram
Ditte

Katarina

Härliga bilder och fina resmål. Förstår att Tibet är speciellt.
Kram!

Freedomtravel

Tibet verkar verkligen vara ett spännande och intressant resmål! Jag kan nog också längta tillbaka till olika platser, men jag tycker också om att ha själva minnena av resan. :)

Svar: Visst är minnena och upplevelserna viktiga. De tillför ju så mycket både i vardagen och i planerandet av nya resor. Skönt att ibland drömma sig tillbaka och sedan i nästa ögonblick se framåt mot det som komma ska.
Ditte

Monika

Vilka fantastiska bilder!!! Helt underbara, man blir helt lycklig bara man kollar på dom!

Kram!

Svar: Tack! Jag minnen är mysiga att ha Och jag kan inte annat än skratta när jag tänker på när du, Martin, Anna, Karolina och jag var på vift i Beijing. Och hemma i er minilägenhet. Kramar och många tankar
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: