Kärt möte!

    
Jag har nu varit hemma i lite drygt en vecka och först idag blev det av att träffa " den lille mannen i mitt liv", Max.
Som jag har saknat honom! Och vad stor han blivit på dessa fem veckor!
På Uppsala station kom han springandes emot mig så fort hans små ben förmådde och slängde sig om min hals. Pussarna och kramarna ville inte ta slut. Det var så härligt att ses igen!
Efter att vi fått i oss lite lunch inköptes bröd. För nästa punkt på dagordningen var att gå till Svandammen och mata fåglarna.
För min del så tycker jag att fåglarna som finns där inte alls behöver någon extra tilldelning av bröd eller annan föda. De verkar vara tillräckligt välväxta ändå.
Och den svan som Max brukat mata har av ålderstecken nu lämnat Svandammen för alltid. Pigga måsar, kråkor och en del änder fick i alla fall sin beskärda del av Max.
Eftre Svandammen blev det en tur till parken och lekparken alldeles vid Fyrisån. Vi lekte sjörövare ett tag och sedan fick jag också prova på rollen att vara bläckfisk. En för mig helt ny roll som jag försökte spela med inlevelse.
Tror jag lyckades...
Några timmar går fort och särskilt när man har roligt.
Max och Liv följde mig till tåget och vinkade, men vi ses snart igen.
En härlig fredag! Verkligen!
 
 
 
Susanne

Så mysigt! Och Max är lika fin som vanligt.
Kram!

sannas rum

Åh han är en riktig liten charmör, ser det ut som :)

Svar: Jaadå! Max är världens charmör och charmar alla som kommer i hans väg, plus en del till.Och han ger mig så mycket glädje!
Ditte

sannas rum

Det förstår jag! Jag tycker också om barn, fast i lagom mängder just för tillfället, har fortfarande en del tonåring i mig hehehe ;P

Svar: Du är ju så ung, så jag förstår dig. Och för mig får det också vara barn i lagom mängder. Men Max, kan jag inte vara utan...
Ditte

Monika

Gullegris!!! Tänk att de små är så nöjda med att bara mata fåglarna. Mys! Nu har jag gått igenom hela din helg + fredag! Underbart!

Svar: Det händer ju en del utan att man anstränger sig...Kram!
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: