Internet vill sig inte....

    
I dag har internetuppkopplingen haft ledigt. Kanske en förberedelse för det thailändska nyåret, Songkran, som börjar firas den 13/4. Vad vet jag? Ingen idé att fundera över saken.
Jag hade skrivit ett inlägg  men det försvann ut i tomma intet, trots att jag sparat det, så nu avvaktar jag tills i morgon och gör då ett nytt försök.
 
Monika

Hej Ditte,

Jag följer dig på bloggen med spänning, mellan kokgrytorna i påsk hann jag njuta av bilder och text oftast läser jag din blogg när jag sitter på bussen mot jobbet och lämnar då inte några kommentarer, jag vill tacka för de kommentarerna du ger mig då och då, det känns ofta som ett stöd mitt i allt det dåliga när jag skriver om det dåliga och det uppskattar jag!

Kramar /Monika

Svar: Tack, för vänliga ord! Och jag läsr gärna din blogg med både de positiva tankarna som du oftast har men jag uppskattar också att du sätter ord även på de mer negativa tankarna. För jag tror ju inte att allt enbart kan vaar positivt. Men ibland kan man ju genom att skriva av sig få distans och hitta det mer positiva i det negativa. Nåja, tror du förstår vad jag menar. Kramar!
Och du, jag uppskattar verkligen dina kommentarer!
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: