Tillsyn!

    
Snart dags för att ta upp båten! Känns lite trist att vi bara varit ute med den nya familjemedlemmen ett par, tre, gånger sedan hon kom till oss. Men det kommer en ny vår och sommar!
Vi passade idag på att titta till henne och tog samtidigt med alla dynor hem. Och de fyllde hela bilen!
Jag hade väl inte riktigt tänkt på när båten införskaffades att en hel del "båtsaker" skulle rymmas i våra förråd under vintersäsongen.  Men genom att stuva om och rensa ut annat som just nu finns där till ingen nytta så skall det nog gå bra.
Bosse tycker kanske att jag är väl optimistisk, men jag är bra på att packa och stuva.
Nu väntar lite fix och trix och senare i kväll blir det middag med  "goa kinavänner." Jätteysigt!
 
Vår nya familjemedlem.
 
 
 
 
Iris

Härligt att vara båtägare! Möjlighet till sköna seglatser och när våren kommer - arbete tillsammans med de övriga båtägare för att fixa allt ger så många sköna stunder. Kram

Ditte

Iris! Tack! Jodå! Och det ger lite extra träning till de muskler man inte ens trodde fanns att vistas på en segelbåt...Friskvård? Jag tror det.

Elisabeth i Beijing

Inte visste jag att ni var ägare till denna fina båt! Vad häftigt! GRATTIS! Vem vet, kanske kommer ni seglandes längs östkusten och lägger till i gästhamnen i Åhus framåt sommaren! Välkomna! Ha en fortsatt fin helg! Nu är det oktoberledighet! Sååå härligt! Beijingkramizar från Elisabeth

Svar: Det är roligt att vara båtägare igen! Länge sedan sist! Och vem vet om det blir en tur söderut i sommar.Njut av ledigheten! Kramar till dig och Roland.
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: