Oro i den friska luften

    
Redan när jag vaknade i morse oroade jag mig och funderade  på hur min opererade kind skulle te sig när stygnen var borta. Men ingen idé att lägga så mycket kraft på den saken utan vänta och se.
Det blev under tiden en promenad i den friska och klara höstluften.
Och visst märks det nu allt mer att hösten gjort sin entré. Lite vemodig förstås, men jag tycker verkligen om höstens vackra färger och den höga, klara luften.
 
 
Jag vet inte om man kan påstå att luften är så frisk uppe på Götgatspuckeln, på norra sidan av Medborgarplatsen, men av någon outgrundlig anledning rör jag mig gärna i "Gyllene Triangeln"; innanför Hornsgatan, Götgatan och Ringvägen.
Den delen av Söder är som en mindre stad i Stockholm med mängder av olika butiker, caféer, restauranger, bagerier och parker.  Det känns hemtamt!
 
Bilfria Götgatan klockan 13.45 och ingen cykelrusning ännu.
 

Strax efter klockan 14 var jag på plats på Ringens vårdcentral och det var bara att slå sig ner i väntrummet.Nu kände jag att min oro över vad jag skulle se i ansiktet kunde få komma fram. Bosse var med. Skönt!
En jätterar sköterska hämtade mig och så var det dags; de fem stygnen skulle bort. Det gick helt smärtfritt, något annat hade jag inte förväntat mig och det mesta av svullnaden var borta.
Såret ömmar fortfarande och kommer att göra det ett tag till.
Men skulle jag våga titta? Jodå! Klart jag gjorde. Och klart att det nu är svårt att veta hur ärret kommer att bli så småningom. Men det är ju en världslig sak. Melanomet är förhoppningsvis borta och det är viktigast.
 
I kväll blir det en  festlig "stygnborttagningsmiddag". Alla tillfällen att fira tas till vara!
pydd

Älskade mamma ;)

Katarina

Många tankar till dig.
Och som du brukar säja " i morgon är det en ny dag".
Hoppas det blev en mysig stygnborttagningsmiddag dagen till ära.
Kram!

Åse

Njut av stygnborttagningsmiddan, det är du värd. Kram

Elisabeth i Beijing

Klart att du ska fira! Tänker på dig! Beijingkramizar från Elisabeth

Svar: Tack, det känns väldigt bra med dina tankar.Kram!
Ditte

Synne

Vad har du gjort? Ser ut som om hösten har anlänt till Sverige nu! Här är det fortfarande varmt men kyligare på morgonen och kvällen. Nästa vecka far vi till Malaysia så lite mer sommar blir det. Kram!

Svar: Vad skönt med Malaysia! Men jag har förstått att värmen i Beijing hänger i. Här har hösten kommit, men det är fortfarande hyfsat varmt under dagen, ca 15-20 grader. Kvällarna är kyligare...Pp kinden har jag opererat ett malignt melanom, som nu bör vara helt borta.
Trevlig resa!
Kramar!
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: