Måndagsmys!

    
Oftast tycker jag om att laga mat och planera vad vi skall äta och jag har både tid  och lust att leta recept och handla . Men vissa dagar tryter lusten och jag tittar jag in i kylskåpet/frysen och ser vad som finns och fösöker "skapa" något av det. Resultatet varierar! 
Och det är väl den kreativa ådra som möjligen finns inneboende hos mig. Eller är hyresgäst.....Att få till en måltid av vad som finns hemma.
I och för sig så är antalet restauranger här på Söder är både stort och varierat så tryter det för mycket i lusten att laga mat så finns absolut alternativ.
 
För min del kan jag gärna äta och laga lite extra festligt på en måndag, likväl som en helg eller vilken dag som helst i veckan. (Jag brukar laga maten och maken tar hand om marktjänsten efter att jag röjt runt i köket.)
Och ibland serveras middagen sent efter svenska mått mätt. Jag tar det som det kommer. Men vi är ju pensionärer och har all tid i världen. I princip!
Sen kan man ju av hälsoskäl tycka att det vore bra att äta vid 18 tiden. Men så blir det sällan här......
 
Kvällens middag; ugnsstekt oxfilé, potatisgratäng,(mager) rödvinssås,
blandad sallad och ettt gott glas rödvin
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Elisabeth i Beijing

Härligt Ditte! Jag/vi tycker precis som du/ni att äta & dricka gott kan man göra vilken veckodag som helst! Vi är nyss hemkomna från Peters Tex Mex Grill här i Lido, en god middag med tillhörande dryck avnjöt vi på deras uteservering! Så härligt att sitta ute och äta en kväll när datumet i almanackan visar den 18 september! Hälsa Bosse! Beijingkramizar från Elisabeth & Roland

Svar: Visst saknar jag Beijing, åtminstone ibland. Men känslan över att kunna åka dit i höst hjälper....Här är det nu för kyligt att sitta ute och äta middag kvällstid, men lunch går bra.
Kramar och tankar till er båda.
Ditte

Monika

Tack för din kommentar! Är det ett utskrivet från doktorn eller har dina produkter något namn? hade gärna undersökt det!

Kramar och tack för din kommentar!

Svar: Tack! Jag har skickat en mail till dig om detta.Kramar!
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: