Lördag kväll!

    
Lite småruggigt och med ett lätt duggregn över oss tog vi bussen mot Stockholm Södra för att sedan ta pendeltåget norrut, till Rosersberg. Sex hela månader har gått sedan vi en marskväll i Thailand åt avskedsmiddag med vännerna Lena och Börje och i kväll var det dags att ses igen! Härligt!
Visst har vi pratats vid i telefonen och haft mailkontakt, men det är ändå inte samma sak som att verkligen mötas.
Börje mötte oss vid stationen och en femminuters promenad senare var vi framme.
Och visst blev det ett kärt och varmt återseende!
Lena och Börje är genuina människo och djurvänner så i hushållet ingår tre katter av varierande storlekar, dock ingen liten misse och oftast finns även här hunden Zumba, en dvärgpincher.
Hundar har jag inga problem med, inte alls. Men katter har jag inte riktigt kommit underfund med. Inte ännu! Men jag jobbar på det! Nu var husets kattter mycket avmätta mot mig och ägnade mig inget intresse alls. Så jag kunde helt koppla av. De kände eller brydde sig inte om att jag utstrålade rädsla. Kloka katter må jag säga! Och väldigt fina! Detta sagt av en som ännu inte är helt kattfrälst.....
 
Lena bjöd på en jättegod kräftsoppa, melonsallad och en ugnsstekt halloumil (grekisk ost) med grillade paprikor och kryddstarka korvslantar på toppen. Jättegott och något helt nytt i matväg för min del.
Efter middagen blev det en skön hundpromenad, mycket behövlig, innan det var dags för Lenas hemlagade pannacottadessert.
Mycket prat, många och glada skratt och thailandsminnen blev det under kvällen.
 Även en sån här kväll  blev det dags att så småningom vända hemåt och resan från dörr till dörr tog bara 45 minuter. Det kan man kalla flyt!
Tack för en jättemysig kväll!!!
 
 
 
 
Anonym

Tack snälla Ditte för så vänliga ord och fina bilder. Även tack för de fantastiska blommorna, åh vad jag njuter av dem. Det största tacket är förstås, att ni tog er besväret att ta er hit. För mig var det den mysigaste kvällen på väldigt länge. Kram Lena

Svar: Det var sååå mysigt! Och sååå gott! Vad roligt att du gläds åt blommorna och jag tyckte också att det passade så bra med färgerna hemma hos er.
Och att ta sig till er och hem var lätt och smidigt! Verkligen!
Kramar från oss båda till er!
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: