Inte mycket!

    
Inte mycket har hänt idag. Regn under natten, troligen en fortsättning på gårdagens heldagsregn och det slutade vid 16 tiden. Planerna var att gå ner till området runt Riddarfjärden för att se på båtarna som deltog i Segelbåtens dag. Men nä....Ingen lust alls!
Inte ens lust för att gå ut på promenad. Må så vara att regn lär vara bra för hyn.
Att öppna balkongdörren, gå ut och hälla bort en hink med uppsamlat vatten, som dränkt mina blommor, gav mig en viss dos av frisk luft.
Lämnade sedan dörren öppen så jag åtminstone kunde andas in den regnvåta luften.
Alltid något! Men det känns väldigt slött. Får nog om en stund ta mig ta mig ut och gå ett varv runt kvarteret. Om inte annat för att bli pigg/piggare.
 
Har passat på att läsa i  mina nyinköpta böcker; Jonas Gardells "TORKA ALDRIG TÅRAR UTAN HANDSKAR" och Peter Fröberg Idlings " SÅNG TILL DEN STORM SOM SKA KOMMA".
Båda böckerna är  fantastiskt bra, men väldigt olika. Gardells bok är både gripande, givande och upplysande och "SÅNG TILL DEN STORM SOM SKA KOMMA" är också faschinerande, men på ett helt annat sätt. Så det blir balans i både hjärna och hjärta att varva de båda böckerna. 
 
Men jag behövde inte direkt sörja över att jag missade segelbåtarna på Riddarfjärden.  Det gick utmärkt att se flera av dem från balkongen.
 
Vacker träbåt! Men så mycket jobb med att få den så här blank.
 
 
 
Broöppning och slussning på gång.
 
    
 
 
 
 
 
 
Sofia

I morgon skiner solen igen och dags för nya äventyr.
Kram!

Åse

Du är värd att slöa lite, tycker jag. man behöver inte ha dåligt samvete för att man inte går ut i regnet. Läs dina böcker och njut! Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: