Peking; bokat och klart!

    
 Och visst! Det blir ännu en resa till Peking för min del. Det har varit lite ovisst med mitt hälsotillstånd sedan i april men nu, i mitten av oktober, sluter jag i princip cirkeln. Ett par läkarbesök kvarstår men resan är som sagt bokad och klar.
I våras när jag var i Peking så plockades stygnen bort från det prov som tagits på mitt märke på magen och det skedde på ett jättebra kinesiskt sjukhus( bloggade om det i april) och nu när båda melanomen är borta så kan jag fira det lite extra i form av en Pekingresa och den 8/11 bär det av österut.
Och inför den här resan så unnar jag mig en hel del extra. Man lever kanske bara en gång!
Besök på Muren blir det absolut. Kanske har den ändrat sig sedan jag var där 2010. Man vet ju aldrig!
Med på den här resan kommer också Liv, Max, Johan (Max pappa) och Ann Sofi, Johans mamma. Härligt!
 
 
 
 
 
 
 
Åse

Anar att det blir en hel del julklappar unhandlade!?
Kram

Svar: Nja, vad gäller julklappar så ligger jag lågt. Men lite shopping blir det nog.Kram!
Ditte

Iris

Jag vill också!!! Hälsa så gott till alla! Vi hörs och ses - kanske under våren här i Spanien. KRAM

Svar: Klart jag hälsar alla och du vet att Fuengirola och du hör till mina favoriter.Kram!
Ditte

Freedomtravel

Härligt med resa! Visst är det så, att man kanske bara lever en gång... :) Jag har faktiskt besökt muren två gånger, däremot finns det nog mycket annat som jag inte hunnit se i den där staden ;)

Svar: Ja, hela Peking är som ett levande museum. Gammal blandas med nytt. Men Muren och framför allt de mer orörda delarna är något jag ofta återvänder till. Tyst och stilla och en speciell känsla är att sitta ner och blicka ut över detta mästerverk som byggts av fångar och är kInas största gravplats. Mäktigt och samtidigt vemodigt.Och i Peking upptäcker jag ständigt nya saker.
Ditte

Marja

Låter härligt med en resa till Peking. Där har jag aldrig varit. I min ungdom drömde jag om att ta tåget från Helsingfors till Peking. Tog tåget en gång, men till Moskva.
Ha en skön helg. Kram

Svar: Jag har bott där i nästan fyra år och Peking är lite av "hemma". Och en gång skall det bli Transibiriska järnvägen. Samlar mig inför den upplevelsen...Önskar dig också en trevlig helg.
Och du! Via bloggen kan du ju följa med....Välkommen!
Trevlig helg!
Kram!
Kram
Ditte

sannas rum

Åh vad härligt! Vill oooocksssååå (:

Svar: Jag skall insupa lite atmosfär för dig också. Men för dig blir det kanske Dubai....Kram!
Ditte

Monika

OHHH jag är jätteavunsjuk men väldigt glad för din skull!!! Vad kul att du får med hela familjen wow!!! Helt rätt, man lever bara en gång och njuter av det här och nu.

Kram!!!

Svar: Ja, det skall bli jätteroligt att åka! Ser verkligen fram emot det!Kram!
Ditte

Elisabeth i Beijing

Oh, vad roligt Ditte! Välkommen tillbaka till Beijing önskar Öhmans! Vi kan kanske få till en träff! Beijingkramizar & Trevlig helg!

Svar: Tack! Jag hoppas verkligen att vi kan ses. Önskar er också en trevlig helg!
Kramar!
Ditte

Åsa nu i Jönköping

Så mysigt Ditte! Hur gick det med hotellet till Liv som du rådfrågade mig om? Kanske du också ska bo där denna gång? Hur länge blir ni där?
Själv åker jag ju till Iris om en vecka! Ska bli så mysigt!
Kram

Svar: Liv med familj bor på Hollyday Inn, bokade via Agoda till mycket bra pris. Jag bor hos Anna och kanske varvar med Christina. Stannar i Beijing i 10 dagar. Din "Irisresa" komer att bli toppen!
Kram!
Ditte

sussi

Härligt Ditte! Tänk att det inte går att få nog av denna fantastiska stad. Jag och Marie far dit vecka 9. Ska bli så kul. Jag skulle bli så glad om du vill köpa förkylningspåsar till mig om du har lust.
Kram Sussi

Svar: Klart jag köper förkylningspåsar till dig! De är kanon! Vad roligt att ni åker vecka 9! TRor nog jag tar en tur till våren också. Som du skriver; #det är svårt att få nog av denna fantastiska stad".Kramar!
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: