Gå-i-form

    
Nu blev det i alla fall fel. Inte meningen att det skulle vara dubbla bilduppsättningar....
 
Jag mår så bra när jag tar mina dagliga långpromenader och nu har mina krafter i stort sett återkommit. Konstaterar att jag varit ganska orkeslös sedan i maj, men inte velat inse det.
Var idag utvärdering hos "hjärtdoktorn" vid Globen Heartcenter.
Nej då, jag har absolut inte haft några problem med hjärtat. Det var vattnet i lungorna som gjorde att det blev en extra koll av hjärtat, för ett tag sedan, med diverse prover. Men jag är pigg och stark, åtminstone kraft och hjärtmässigt. Något annat hade jag inte alls tänkt mig. Men bra att få det bekräftat! På nytt!
Och den vänlige hjärtdoktorn, kardiologen, tyckte det var bra att jag tog mina långpromenader och menade att den dagliga promenaden/rörelsen ofta är mer värt än att studsa in på ett gym och slita hårt någon timme ett par gånger i veckan.
Men man kan ju kombinera och vet ju oftast själv vad man mår bra av. Och att må bra, på alla sätt, är viktigt. Så jag fortsätter med att gå mig i form. Kanske skall jag överväga att börja jogga-gå. Men då ser jag inte så mycket av vad som händer runt omkring. Och det är också viktigt!
 
 Från dagens promenad! Och Stockholm är vackert oavsett årstid. Tycker i alla fall jag....
 
Vårt område, vid kajen, sett från Skanstullsbron med Sofia kyrka i bakgrunden. Skanstullsbron och utsikt in mot Söder.
Sista bilden är Hanmmarbyslussen in mot Mälaren.
 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: