"Seven- Heaven"

    
Idag blir det en restaurangrecension!
Underbar mat och dryck, härliga vänner, värme, gemenskap och många skratt!  En jättetrevlig kväll! Tilläggas bör att timmen blev mycket sen, snarare tidig morgon, innan jag åter var hemma från denna middag på restaurang SEVEN-HEAVEN.
Det blev som sagt en lååång middag.......
 
"Uppvärming"
 
"Le Chef" i förbereder
 
Så vacker dukning och här satt vi till bords i över sex timmar. Förstår inte hur det var möjligt.
 
Förrätt; Smörstekt canapé med skagenröra och löjrom och machésallad med balsamicodressing.
Ett härligt vitt vin ackompagnerade förrätten.
 
 
Varmrätten; "lyxig" lax med löjromstopping, serverad på en bädd av råstekt potatis och som tillbehör lättfräst skogssvamp med baconkrisp, samt marinerad rödlök och gurka. Väldigt gott och så vackert att titta på.
 
Dessert; lakritsripplad citronglass, lakritssås, hallon och "rullflarn".
Kaffe med acec.
 

Utan vidare vill jag utnämna "restaurang" SEVEN HEAVEN, till årets restaurang och  till att få minst en stjärna i White Guide. Grattis!
 
Tusen och åter tusen tack, från en otroligt nöjd, fortfarande mätt och kanske något matt restauranggäst. Och jag kommer gärna tillbaka!
 
 
 
 
 
 
Freedomtravel

Mmm, låter som en väldigt god meny! :) Här blev det också god mat igår. Bland annat testade vi att laga pilgrimsmusslor, vilket vi inte gjort förut :)

Svar: Ja, det var verkligen fantastiskt gott.Pilgrimsmusslor låter gott det också Jag har heller aldrig provat att tillaga det. Men ngon gång så....
Ditte

Susanne

Sicken fest! Och vilken vacker dukning!
Förstår att du kanske är lite sliten idag. Men tur att du inte är ung, då hade det varit värre.
En stilla undran, när öppnar restaurangen mer offentligt. Ser fram emot besök där.
Maten ser urläcker ut.
Kramar!

Ann

Den restaurangen vill jag också gärna prova. Allt såg jättegott ut.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: