Packad och klar!

    
 Packat och klart! I princip en stor och tom resväska.....Och ett handbagage med kameror, sladdar, böcker och lite smått och gott.
Det var nog länge sedan jag åkte med så lätt packning.....
Har idag inhandlat och packat ner lite förnödenheter till goa vänner; Zoegakaffe, lingonbröd, smågodis, Kalles kaviar m.m. Och det tar nog upp halva packningen! Så jag kommer att klara invägningen vid hemresan galant.
Ofta har jag vid tidigare tillfällen inte riktigt gjort det. Men på den här resan får jag i princip ha obegränsat bagage. Antar att bara den känslan gör att jag är restriktiv. Åtminstone till Peking.
 
Mycket utrymme kvar!
 

I övrigt har jag i dag letat boots/kängor. Och när jag väl hittade ett par som passade mit till utseendet så fanns inte min storlek. Pust! Jag ägnade flera timmar åt att ånga runt i Stockholms skobutiker för att hitta den känga jag tänkt mig. Till sist kände jag mig som Askungen. Skorna/kängorna hittade jag inte i rätt storlek men å andra sidan har jag ju min prins här hemma. Tur det!
Åker nu till Peking i tunnare skor och med ett par snyggare högklackade i bagaget, plus mina Ecco joggingskor.
Kanske hittar jag något där. Hoppas! Annars får jag väl frysa...Tror dock att det går att lösa för butiker i alla, precis alla, prisklasser finns. Ingen tvekan om det!
 
Innan skoletningen påbörjades åt jag lunch med en väninna Birgitta på Hermans, en vegetariska restaurang uppe på Fjällgatan. Och det var tur, för krafterna behövdes senare just för att leta skor. Men tji fick jag....
Stockholm bjöd idag i alla fall i på ett underbart höstväder och jag kan inte annat än påstå att det är en vacker stad. Och jag bor här!
 
    
Utsikt från Hermans restaurang på Fjällgatan.
 
Vackert!
 

Innan jag begav mig hemåt tittade jag in på Söderhallarna. Och inte bara tittade.
Jag blev så väldans sugen på att äta hummer. Blev inspirerad av Birgittas och mitt besök i Hötorgshallen....
Så nu väntar vi på att äta en härlig, färsk, hummer och ett par havskräftor.
Och visst är jag spänd inför morgondagens begivenheter. Och det lär börja redan på Arlanda....
 
Freedomtravel

Det ska bli spännande att följa med! Jag har förresten också letat kängor utan att hitta några, en hel dag i stan och en hel dag i Kista. Alla var för hårda/för trånga/för tråkiga/för speciella/för... ja osv haha. I Hötorgshallen blir man förresten alltid lockad :)

Ditte

Skönt att det är fler som inte hittar skodon som passar. Det känns trösterikt! Rapport fron Peking kommer, men man vet ju inte nu i samband med partikongressen där hur det är med uppkopplingen till internet. Men vi brukar fixa det....

Annmari

Hej Ditte
Hoppas resan blir bra!
Hälsa Peking från oss, även om vi var där nyligen, så finns längtan dit hela tiden:)
kram från Annmari och Göran

Ditte

Jag hälsar! Vi hörs när jag kommer hem! Förstår att ni hade det jättebra!
Kramar!

Britta G

Önskar allt gott inför resan! Krama Anna lite extra!

Svar: Tack! Javisst, skall jag ge Anna en extra kram!Kramar!
Ditte

Monika

Trevlig resa! OHHH Vad härligt ni kommer ha det. Susu kommer hem till jul och har frågat om jag vill ha något som tur är vet jag att du har en bild på klackskorna du köpte!!!

Njut av er resa!

kramar /Monika

Svar: Tack! Det skall bli både mysigt och jätteroligt. Och Max med föräldrar och farmor är med! Bra att du har en bild på skorna så Susu vet vad hon skall köpa.Kram!
Ditte

Åse

Trevlig resa! Jag är bara lite avis!!!!!! Kram

Svar: Tack! Det skall bli jättemysigt och Max med föräldrar och farmor är också med.
Ditte

Monika

Hej och tack! Japp, jag hittade skorna! Tack. Önskar er en trevlig vistelse i underbara Peking! Kram!

Svar: Har haft en underbar dag med goa vänner, bl.a. Anna. Och hela vistelsen kommer att bli fylld av överraskningar och spännande händelser. KLart jag/vi skall njuta!Bra att du hitta de skorna och då får du också lite Pekingkänsla.
Kramar!
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: