Havets brus....

    
Just den perioden i månaden då det är fullmåne brukar havet här runt kusten bli lite bångstyrigt.
Även idag gick det höga vågor, så jag nöjde mig med att gå längs stranden och fynda vackra stenar och snäckor och sitta under mina kokospalmer, precis vid strandkanten och blicka ut över havet mot horisonten.
Vi har haft en slö hemmadag och just det här att göra så lite som möjligt har varit dagens motto.
Och varför inte? För det är ju en av anledningarna till att vi är förutom solen, värmen, maten och havet förstås...
I och för sig kan jag ju som pensionär inte alls påstå att jag har någon annan än mig själv som styr min vardag hemma heller....Men där känner jag ett stötrre behov av att vara mer aktiv och jag trivs med att ha saker och ting på gång.
Här trivs jag bra med att just inte göra så mycket. Det är nog det som är riktig semester. Eller? ( Men å andra sidan har jag ju alltid semester.....Nu blev det besvärligt!)
 
 
 
Mysigt att promenera längs stranden.
 
 
Jag såg en alldeles ny trimaran på stranden. Kanske kan man en dag få hänga med ut på en segeltur.
 
 
 
Nu så här på sena eftermiddagen skall jag planera inför morgondagens aktivitet.
Jag skall vara med vid en ceremoni när ett ungt, svenskt, skall vigas i morgon kväll i solnedgången på stranden. ( De är redan formellt vigda i Sverige, men de vill ha ytterligare en ceremoni och har valt att ha den här. Mabel, som vi hyr av, (Mabelhouse.se) anordnar då och då ceremonier för par som villa ha något mer romantiskt än vad kanske en vanlig borgerlig vigsel hemma i rådhuset erbjuder och jag har blivit tillfrågad om jag vill hjälpa till. Och lite erfarenhet har jag sedan förra året, då jag var behjälplig vid två ceremonier och det var en både fantastisk och rolig utmaning och upplevelse.
Hoppas nu på en vacker solnedgång i morgon kväll!
 
 
 
 
 
 
Freedomtravel

Skönt att kunna koppla av och inte göra åt speciellt! Och nog är det lite annorlunda när man är utomlands, inte minst vid havet. Ser väldigt fint ut!
Trevligt att få vara med vid en sån ceremoni! Vi gifte oss i Vietnam för ett gäng år sedan och det var väldigt fint, även om det bara var enkelt på ambassaden och inte alls vid nån strand eller så.

Svar: Spännnande och mysigt med vigse på ambassaden i Vietnam. just vietnam är ett av våra favoritländer. För vår del blev det vigsel på Fidji, på stranden i solnedgången.
Ditte

Marja

Ni verkar ha det helt underbart. Fortsätt som du gör att sjunga långsamhetens lov. Det mår man bara bra av.
Här i Umeå blåser det en isande storm från nordost.
Kramar

Svar: Vi har det verkligen bra och tar allt i långsam takt. Och här gör alla det. Skönt! Håller helt med om att alla mår bra av att ha ett lugnare tempo. Kramar!
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: