Bangkok nästa! Men först Max!

    
Dagen har för länge sedan övergått i mörker och kväll. Det känns nästan som om det är skymning eller mörkt nästan hela dagen, utom ett par timmar då ett eventuellt ljus sprider ut sig och lyfter dagen.
I morgon förmiddag bär det av mot Bangkok, där vi landar tidigt onsdag morgon. Den här gången flyger vi med Qatar, ett oprövar kort/flygbolag, för vår del,  men jag antar att det inte är helt ogrundat att bolaget två gånger i rad, 2011 och 2012 blivut utsedda till världens bästa flygbolag.  Återstår att se vad detta innebär.
Spännande också med en kort mellanlandning i Doha, Qatar, som sägs vara en fantastisk flygplats.
Rapport kommer!
I Bangkok blir vi hämtade och efter ett par timmar i bil,  blir det spännande att på nytt återse vårt boende på stranden och vår by strax öster om den lilla staden Ban Phe.
Dagen har hitintills varit innehållsrik och varierande och nu har jag gått i mål. Skönt!
 
"Världens goaste", alltså Max, var inte helt pigg så jag mötte honom på Centralen  i arla morgonstund, klockan 9....och han tillbringade några timmar hemma hos oss. Jättemysigt att få lite extra kvalitetstid med denna solstråle. För det är han, även om en förkylning satte ner krafterna en del. Men inte humöret!
 
Världens goaste och finaste Max!
 
 
 
 
 
Lämnade Max vid lunchtid till sin pappa på Centralen och fortsatte mot Norra Begravningsplatsen, Solna kyrkogård. Kände att jag ville plantera lite blommor på mammas och pappas grav.
Kunde inte motstå en julros. De är ju så vackra.  En rosa cyklamen och ett långvarigt ljus kom också med. Visserligen hade jag ingen spade att gräva med, men en vas i plast som finns på kyrkogården, finns tjänstgöra som spade.  Och det fungerade bra, för jorden var ju inte alls frusen.
 
                     God Jul, kära mamma och pappa.             
 
Sedan bar det av hemåt igen. Diverse inköp på vägen, växling av lite pengar, packning, incheckning via internet och annat pyssel upptog ledigt några timmar. Men nu är allt klart och Bangkok/Thailand väntar. Eller snarare är det nog så att vi väntar.
Och bloggen hänger med!
 
 
 
 
Marja

Trevlig resa! Du är en idealisk bloggare, som tar med dina läsare på resor över hela jordklotet. Kramar.

Ditte

Tack, Marja! Jag tar med mina läsare på resorna och jag läser med mycket god behållning om hur livet är här hemma i olika delar av vårt vackra land. Umeå inte minst!
Jag har så stor behållning av att läsa din blogg så den följer med. Denna gång till Thailand.
Kramar!

vivi

Står nu i skycity arlanda och tittar när ert plan lyfter...missade er med nån kvart el så...ha de bäst!!!!!

Ditte

Tack Vivi! Vi har just nu landat i Qatar, Doha pch väntar på planet till Bangkok. Resan hit var toppen, även i ekonomiklass.
Kramar!

Freedomtravel

Ser fram emot en liten rapport från Qatars flygplats! Ser förresten att dina föräldrar hette Mann. Vet inte om det är många som har det efternamnet? Jag minns att jag hade en kompis när jag var liten som hette så i efternamn...

Svar: Ja, namnet Mann är inte så vanligt. Så kanske jag är släkt med din barndomskompis. Vem vet?
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: