Brunch på Armémuseum med "de mina".

    
Jag vill gärna passa på att tacka för alla "grattis" jag fått i samband med att jag fyllde år. I och för sig har jag ju slutat att fylla år, men jag vill inte missa några som helst tillfällen till "det lilla extra" i tillvaron, med eller utan orsak.
Och att fylla år är en bra ursäkt/anledning till just det.( Men jag är ganska bra på att hitta tillfällen i det dagliga till att sätta lite guldkant på tillvaron. Dock ej genom shopping....)

Idag fortsatte födelsedagsfirandet med en härligbrunch på Armémuseum i Stockholm. Döttrarna med "respektive" hade ordnat detta som en överraskning åt mig och Bosse. Jättetrevligt och väldigt gott!
Brunchen var spanskinspirerad och det är numer ganska sällan jag äter något från det spanska köket och det var extra spännande. Det har ju av naturliga skäl mest blivit asiatiskt.


Max klar för restaurangbesök. "Är jag fin så här?" Pigg och utvilad efter att ha somnat klockan 20 och vaknat 13 timmar senare....


Armémuseum ligger på Riddargatan på Östermalm. (Förutom att äta mat går det utmärkt att se pågående utställningar. Det gjorde vi inte idag!)

Brunchen bestod av ett stort utbud av kalla rätter och "tapas", några varma rätter som hämtades vid en serveringsdisk och flera utsökta desserter i mindre format (tack och lov så man orkade med..) som fanns på ett mindre bord.


Några av charkuterierna och den stora, fina "pata nerga" skinkan i högsätet.


Några fler kalla rätter.                                              Passionsfruktsmousse med chili och en lätt kaffemousse. Gott!


Tror jag är riktigt rörd över all omtanke av de mina....


..och att Max finns.

Stort och varmt tack för idag