Up and away!

    

Up, up and away!

 Varför inte ta en tur? I går kväll när jag satt på balkongen och såg alla ballonger som smög förbi över oss blev jag lite småintresserad av att ta en ballongtur över Stockholm. Detta är något jag aldrig har gjort. Men tanken har då och då slagit mig. Och nu blev jag verkligen inspirarad att göra det.
Tyvärr har  juni månad hitintills inte bjudit på de där perfekta ballongflygarvädret. Skall jag upp i en ballong så skall det vara en ljummen, solig, kväll med bara lite vind så att ballongen går att styra.
Inser att man kanske inte kan köpa "en sista- minuten- biljett" till en ballongflygning. Men jag skall nu titta extra noga på väderprognoserna och ta reda på var och hur detta med en ballongtur går till. Absolut!
Jag kan nog föreställa mig känslan av att sväva fram uppe i luften nästan ljudlöst, (förutom då de eldar på) se Stockholm under mig och njuta av känslan att verkligen vara uppe i det blå på riktigt.

Undrar om någon av er har provat på en ballongtur. Hur var det?


Några ballonger hade större marginal än andra när de passerade grannhuset.


Kajen mitt emot oss. Känns som om den röda ballongen är på väg ner...
Åse

Jag fascineras alltid av ballonger som svävar fram över hustaken, men jag skulle inte vilja pröva själv.

Du kommer säkert att sitta i en en vacker dag, äventyrlig som du är! Kram

Anna G i Beijing

En tidig morgon , fortfarande mörkt utomhus, i södra kina, Guillin, oj, maffigt, hemskt, spännande, vackert, häftigt.....soluppgång, trolliskt (heter det så) pga lite dimma....vackert, tyst- då inte de "eldade" på...

kram

Monika

Du har alltid så vackra bilder på din blogg man kan bara sitta och titta, mycket färg och glad blir man.Vad kul att se att ni hittar på så himla mycket.Jag träffade en tjej, 22 år som hette Ditte och tänkte då givetvis på dig! Gick sedan och köpte en likadan klänning som henne (!) som nu kallas Ditte-klänningen.Kram /Monika

Michelle

Har sett flera luftballonger de senaste dagarna. Verkar helt klart väldigt kul att få flyga med dom, någon gång får det nog bli!Studenten var superrolig! Jag gick på Jensen Gymnasium Norra som ligger på Tulegatan 44 :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: