Tänkta tankar...

    
Tänk, ibland så kommer så mycket emellan. Saker blir bara  inte av, telefonsamtal blir inte ringda och det där mailet kommer bara inte iväg. Ingenting tar någon tid, och för övrigt har jag gott om den varan, men det blir bara inte av. Tankar tänks! Men sen då? Ingen annan vet ju vad jag tänker. Tankarna kommer liksom inte vidare.
Men idag blev det av! En tanke som jag haft länge. Och med hjälp av Liv (dotter) så hände det också något.
Liv har genom alla år haft kontakt med sin gudmor Lena, ibland mer sporadiskt, men de har träffats ett par gånger om året och däremellan haft telefonkontakt. Och för min del har kontakten, åtminstone de senaste åren, mest varit på tankestadiet. Tyvärr!
Liv tog tag i det hela och bestämde en dag med Lena då vi skulle ses. Och det blev idag.
Vi hade en härlig eftermiddag tillsammans med Lena och bestämde att snart ses igen.
Tänk att det skall vara så svårt att "komma till skott". Men jag skall bättra mig!
 
Jättemysigt och väldigt gott. 
 
Max var väldigt förtjust i Lena.
 
Men nu när jag ändå var på gång så  passade jag på att låna med Max hem över natten. Och det är en lycka i sig att få vara mormor till Max.
 
   
"Jordgubbbar är gott"!
 
                      
      "Titta mormor! Ett tunnelbanetåg! Och en blå buss..."
 
 
 
 
 "Kan jag få mer jordgubbar?"
 
Nu sover Max så gott och jag funderar så smått på vad vi skalll göra i morgon. Kanske går vi bort längs kajen och tittar på när starten går för segeltävlingen Gotland Runt. För även båtar är väldigt intressanta! Vi får se.( Det är de mindre båtarna som startar i morgon. De större har sin start på söndag.)
Skönt att ta dagen som den kommer så slipper jag ha dåligt samvete för tänkta tankar som inte blir av i handling. Men om det inte ösregnar så......(Från och med förra året så går starten inne i Stockholm, mellan Stadsgården och Kastellholmen)
Katarina

Kloka tankar! Mysigt med middag hos Lena.
Och Max är lika härlig och fin som vanligt! Sicken kille!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: