Nya upptäckter i kända områden

    
Åse! Tack för kommentaren, den värmde och jag går gärna på skrivarkurs.
Susanne! Ja, att skratta är viktigt...
 
Försöker att inte vara missmodig inför den milt sagt varierande sommaren. Det lönar sig ju inte...Jag vet, men jag vill ha SOOL och det nu. Sedan i nästa tanke så vet jag ju att jag inte alls skall vara i solen. Men det känns bättre inom mig om det är sol, åtminstone en del av dagen. Då kan jag välja skugga och det är jag som väljer och inte naturens krafter. För med heldagsregn så finns inga val.
Idag blev det i alla fall långpromenad igen, det vanliga varvet längs Årstaviken och runt Södermalm, 10 km.
För att hitta lite variation under gång, så letade jag efter saker som jag inte la märke till förra gången jag gick här.
Jag behövde bara gå några meter längs kajen utanför hos oss så upptäckte jag att restaurang Thaiboat hade utökat sin sandstrand. Välbehövligt! För om det är uppehållsväder så vill jag lova att det är mycket folk som trängs på liten yta. Thaibåten är populär, både baren och restaurangen och från sandstranden har man sol från före lunchtid till klockan 22 på kvällen. Om nu solen visar sig förstås.
 
Thaibåten med den nyare stranden längst fram. 
 
Alldeles bredvid Eriksdalsbadet hade ett utegym ploppat upp som en sn svamp ur den regniga marken.
 
            
Bara att jogga hit, 600 m, och sätta i gång med styrketräningen. Behändigt!
 
 
Nya blommodell i år.Tidigare har här i krukorna funnits pelargoner.
 
 
Nedanför Södersjukhuset mot Årstaviken, vid Tanto, var den nya lekparken klar. Idag nöjde jag mig med att titta, men hit kommer jag att ta med Max som skall få pröva leksakerna. Och då kan jag också passa på...
 
      
 
 
Jag vill fortfarande göra/se/ minst tre nya saker varje dag. Och idag blev det fyra.....
Skall också försöka tänka på att regn inte skall hindra mig från att göra saker. Måste nog tillstå att jag varit passiv och ganska slö den senaste tiden när det regnat. Men det kan jag ju ändra på. Eller?
 
Monika

Vad häftigt med thaisandstranden, haha. Det är sådana grejer som märks att man i Göteborg inte bor i någon storstad. Det är bara en stor småstad. Kreativt.

Mackan och Malin har kollat in några hus i samma område som bor i Stockholm som ska ha new york stil är nästan säker på att det är i samma område.. spännande!

Kram /Monika

Åse

Stockholm har allt. Dyra utlandsresor är överflödiga. Nu drar vi på semester bort från ära och redlighet. Ingen dator och inget bloggande. Glad sommar!

Iris

Här söker jag skugga, enligt nyheterna är detta den varmaste junimånaden på 100 år. Härligt att läsa dina sidor, får några idéer inför Sverigesemestern. Det lovas sol i Halmstad till lördagen, men sedan ser det ut som...Kram

sannas rum

För mig ser det likadant ut, det är ju bara att vissa saker inte fungerar, att det är svårt att ändra, att uppdateringar inte syns osv. Själva layouten på inloggen gillar jag dock. Påminner om tumblr, och jag gillar nytänket (: Kram på dig Ditte.

sannas rum

Sv; Jag vilar så mycket jag kan och jobbar så mycket jag kan (: Känns som en bra idé. Hoppas att antibiotikan kan hjälpa mig nu också (: Alkohol står absolut inte på listan, mår illa bara av att tänka på det, haha. Men mycket vatten och lite juice samt soppa blir det nu (: Kramar


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: