Balkongförmiddag

    
Idag har solen, åtminstone hitintills, visat sig en hel del. För att känna på att det faktiskt är sommar så har jag suttit på balkongen ett tag. I skuggan! Känns trist, men det är betydligt tristare med solskador....
Utrustad med en extra kopp förmiddagskaffe, DN och Metro så kan jag förbli sittandes här ett tag.
Har ännu inte vevet ut markisen för att få skugga utan flyttat runt stolen i stället. Och det går bra någon timme till, sedan kan markisen få skugga mig om det fortfarande är aktuellt med sol.
För balkongen har sol hela dagen och först på kvällen vid halv tiotiden går den ner bakom Folksamhuset.
Det känns som en loj måndag. Och så kan det få vara ibland. Det kanske rentatv är "nyttigt". ( Får väl säga som vanligt; "nyttigt för vad då"...)
Blir nog en prommis om en stund upp mot Nytorget och kvarteren där, nästan lite småstadskänsla. Fick i går tips om lite olika små butiker där jag ännu inte varit. Så det låter spännande...Mest för att titta...

Och i kväll skall jag möta upp ett par "gamla" vänner (arbetskamrater) på stan, jätteroligt! Det var så länge sedan vi sågs. Jag hoppas det fina vädret håller i sig för Stockholm och alla mysiga gator och uteserveringar/restauranger gör sig bäst i solsken.

Blomhörnan på balkongen är nu tämligen fylld med växter som skall klara ett söderläge. Återstår att se!
sannas rum

Åh vad jag längtar tills vi har tillräckligt med pengar för att fixa vår balkong... Just nu, när jag ska byta jobb och greja, så är plånboken inte så fet /: och man måste spara varenda krona!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: