Vind i segeln

    
En strålande morgon, denna första juli 2012. Och idag blev en av fredagens tänkta tankar genomförd. Maken och jag hann precis lagom till att höra startskottet för segeltävlingen "Gotland Runt". Och några minuter senare såg vi de första båtarna passera. Och dessa följdes av många fler. (Numer tror jag att det heter Ångpanneföreningens Off Shore Race. Sak samma! Båtarna skall ta sig runt Gotland och vara i mål på onsdag.)
Hamninloppet till Stockholm var avstängt för alla fritisdbåtar mellan 10 och 14 och polisbåtar patrullerade för att hålla ställningarna.
 
           
 
Från skärgårdsbåtarna var det lätt att följa med i starten ut från Stockholm.
 
Italienska ambassaden på Djurgården passeras.
 
Sist ut i startfältet var de gamla, hederliga träbåtarna. Här passerar de
prins Eugéns Waldemarsudde, också på Djurgården.
 
Dagen i övrigt? En stund på balkongen med en god bok,EM i fri idrott på tv, uppladdning inför kvällens fotbollsfinal Spanien -Italien och lite planerande av "semester". Nåja, det är väl kanske att ta i, men åtminstone prat om vad vi vill göra under resten av juli och augusti. D.v.s. jag har skrivit en lista på de saker vi gemensamt vill göra. Men det känns inte så där jätteviktiigt numer. Har man alltid semester så känns det som om tiden är oändlig och att man hinner bra ändå. Gör vi det inte idag så blir det i morgon. Ingen anledning att jäkta på alltså.....Men ibland blir jag orolig av att ta det lugnt. Den lugna kostymen passar inte min kropp.Och inte själen heller.
För egentligen är det så mycket jag vill hinna med. Eller är det inte? Har börjat tvivla lite på det. Bråttom behöver jag inte ha, så jag kan alltid skynda långsamt. Fast tänk om jag inte hinner?
Hur som helst räknar jag också med att ha vind i seglen. Ett tag till...
 
 
 
 
 
Iris

KRAM!

sannas rum

Åh gud så härligt, längtar tills jag ska ut och se Tjörn runt i slutet av sommarn (:

Sv; Åh tack Ditte, vad glad jag blir (: Ja, visst är det kul. Tråkigt bara att det tar så lång tid att köpa allt man vill ha... Men sakta men säkert går det ju framåt i alla fall. Ja, nu känns inte infektionen så mkt längre, men äter fortfarande min antibiotika. Fyra dagar i mjukisbyxor gjorde nog susen (;

Tack så mycket, hoppas du får en bra dag!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: