Vart är vi på väg? (del 1)

    
Att inte ha något inplanerat kan vara ganska behagligt. Denna lördag morgon satte vi oss i bilen, vi visste inte allst vart vi skulle och var för säkerhets skull utrustade med rejäla äggmackor, kanelbullar och en stor termos med kaffe. En liten matsäck är alltid rätt. Man vet aldrig när kaffe eller smörgåstarmen önskar påfyllning och det är inte heller säkert att man i den stunden befinner sig vid en "anständig" servering längs vägarna och som har bra utsikt och är trevlig i största allmänhet.
Bosse körde och det blev mot norr, E 4an. Vi passerade Uppsala, lämnade Uppland och fortsatte en bit förbi Gävle. Strax efter Söderhamn tog vi av österut och körde på väldigt, små och smala grusvägarvägar i ett par mil. Eftersom vi inte är utrustad med nymodigheten GPS i bilen och jag lämnat iPhonen hemma, så tittade jag på en gammal OK karta och räknade ut hur vi borde köra för att komma ner till Bottenhavet. Och det gjorde vi!
Visserligen var det inte strålande sol, men luften var ljummen och  naturen var väldigt vacker. Gott om tallar, hav rumt om och kuperad öppen mark.
Var? Utanför Enånger i Hälsingland och platsen/området heter Långvind, ett naturreservat.
Och lätt att hitta  platser som var helt perfekta för intagande av vår lilla matsäck. Så valet blev inte lätt. Men vid havet skulle det vara. Förstås....
 
Perfekt!
 
 
    
Visseligen fanns det bord och bänkar alldeles i närheten, men är man friluftsnänniska (fniss)
så går det bra att sitta på en sten. Och helst på någor mjukt....
 
 
 
Och vi fortsätter färden mot för oss okända trakter...
 
 
 
 
Susanne

Kul idé att inte ha något resmål utan bestämma efter resans gång.
Fina bilder. Spännande att se nästa stopp.
Kram!

Monika

Vad sköna ni är! Jag jobbar på att inte bli så planerande.

Vi har kanonväder idag och tänkte gå och njuta fast klockan snart är 19.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: