Äntligen!

    
Äntligen blev det av! I ett par års tid, egentligen ända sedan jag flyttade hem från Beijing, så har jag nästan varje dag passerat ett "nagelställe" på Östgötagatan. Ofta har jag tänkt att det skulle vara skönt att även här hemma få fötter och händer ordentligt omhändertagna. Men det räcker inte med att bara tänka...
 
  
Kim själv är vietnamesiska och har ett par flickor som hjälper henne.
Alla är jätteduktiga och kan verkligen sitt jobb, vilket man inte kan vara övertygad om att alla kan på de nagelställen som växer upp som svampar ur jorden. 
           
I Beijing njöt jag till fullo varje vecka av att sjunka ner i en bekväm fåtölj och och låta mig omhändertas med manikyr och pedikyr och ofta också en fotmassage. Och ofta i sällskap med goda vänner.
Men här hemma har det bara stannat vid just en tanke. Varför vet jag inte, för i andra sammanhang behövs det då inte någon lång startsträcka för min del.
Så i går beslöt jag mig för att göra slag i saken, gick in och beställde tid för både manikyr, pedikyr och fotmassage.
Och i morse prick klockan 10 var jag på plats. Under drygt 90 minuter njöt jag av att få händer och fötter iordningjorda och masserade. Lite massage på axlarna blev det också. Så skönt!
Hädanefter skall jag minst var tredje vecka här hemma unna mig detta. Absolut!
Dett var med lätta och pigga fötter jag klev ut på gatan igen. Händerna och naglarna kändes också i skick som nya. ( Övriga kunder som var här, flera stamkunder av kändismodell, ordnade med nagelförlängningar av olika slag och tyckte stället var jättebra och mycket prisvärt. Det tyckte jag också....)
 
   
På lätta fötter...                               Reklam, ja visst. Men stället var jättebra! Verkligen!
 
Susanne

Vad skönt det låter. Skall också prova.

Åse

Härlig lyx som man kan unna sig någon gång då och då. Prisvärt.....vad står det för? Kram

Monika

Tack för ditt inlägg det värmde. Det låter skönt, klart du ska unna dig det!

Ha en bra onsdag.

Kram

Ditte

Ja, priset för manikyr/pedikyr och fotmassage höll sig på lite drygt fyra hundralappar, ungefär som det kostar att bli klippt här i stan. Men jag tycker gårdagens ompyssling känns mycket mer prisvärt.
Och jag skall absolut göra om det om några veckor.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: