Vatten!

    
I början när vi kom hit så hittade vi ett helt underskåp fyllt med dricksvatten i flaskor. Vi var tveksamma om de liksom ingick i lägenheten eller tillhörde lägenhetsinnehavaren. Det är ju inte som hemma, att det går bra att ta vatten ur en kran och sedan dricka. Vattenreningen är annorlunda och våra magar är inte så tåliga.
Men vi skulle ju bo här i lägenheten länge, så vi chansade på att det var våra flaskor. Det är väldigt skönt att inte själv behöva tänka på att ta hem dricksvatten, för det går åt ett antal litrar varje dag.
Vårt vattenförråd  i skåpet minskade så klart efter hand och när vi beställde städning första gången så undrade vi om det skulle komma nytt dricksvatten.
Och det gjorde det!
Nu har vi förstått att när det finns ca 15 flaskor kvar fylls vattenförrådet på och det bör tilläggas att plastflaskorna återanvänds.


Vattenförrådet är påfyllt.

Vad gäller havsvatten så känns det nästan oändligt.Birgitta

Vilken härlig blogg! Det är första gången jag läser den så jag har tillbringat en lång stund med att läsa flera av dina inlägg.

Jag skall åka till Peking under våren och har skrivit upp många av de tips du har gett både på shopping, cylekturer och trevliga restauranger.

Tack för alla fina tips och för en bra blogg.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: