"Poolhäng"

    
Eftersom det blåst pålandsvind idag så var det inte så lockande att bada i havet. Havet var oroligt och de kraftiga vågorna drog med sig en del bråte upp på stranden. Detta kan inträffa ett par dagar i månaden, så i morgon kanske havet lockar till bad igen.
Men att ensam simma runt i den stora poolen som hör till vårt lägenhetshus är jätteskönt det också. Poolen ligger på stranden, så känslan av att befinna sig i havet finns med.
Jag tror jag legat i och badat och simmat i ett par timmar idag, så jag får väl se efter om det har börjat växa ut simhud mellan tårna.
Lördag idag = ledig dag och för min del också en lat dag. Det mest ansträngande jag gjort hitintills förutom att simma är att flytta ner min stol till stranden och att vända blad i boken "Jag är Zlatan", som jag just börjat att läsa. Faschinerande läsning, verkligen! Vilken kämpe! Och vilket mod!
( Boken är ju skriven som Zlatan berättat sin historia och gör ju att den språkliga/stilistiska känslan uteblir på sina ställen. Men innehållet faschinerar mig verkligen och det är lätt att sträckläsa boken)


Poolhäng!
Hatten är på!

Skymningen börjar falla och så småningom blir det en halvtimmes promenad längs stranden för att besöka en av våra favoritrestauranger, Be Happy.
Och glad är jag också!


Kvällens strandpromenad.

Undrar vad ni gör denna lördag i slutet av januari?
Ja, jag vet att jag har det bra!!! Och jag njuter!

Birgitta

Det ser jättehärligt ut!

Kram!

Åse

Avundsjuk är bara förnamnet! Kram Åse


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: