"Mission completed"

    
Idag har jag för andra gången i mitt liv haft och fått förmånen att  vara ansvarig för den mer formella delen av en ceremoni där två personer som älskar varandra på nytt förklarar varandra sin kärlek. Det var en helt fantastisk upplevelse att i solnedgången, på en strand och med vågornas mäktiga brus i bakgrunden hålla i denna ceremonie.
( Flera par väljer att i Sverige ha en ganska informell, borgerlig, vigsel och sedan här i Thailand, under helt andra former, förnya sina äktenskapliga löften)
Mabel och Lasse, som vi hyr vårt boende av, ( Mabelhouse.se) anordnar med hjälp av personal här på plats vigselceremonier och de gör det verkligen helt fantastiskt och med stort och personligt engagemang.
Dagens ceremoni hölls på Kim Beach och allt var förberett och organiserat in i minsta detalj.
Jag hade förberett mig noga på vad jag skulle säga i mitt tal till brudparet och träffat både dem och deras anhöriga. Men visst var jag spänd på hur det skulle bli. Och jag ville så gärna att detta ögonblick skulle bli precis så minnesvärt som
de önskat sig.
Med tanke på att Bosse och jag också gifte oss i solnedgången, barfota på en strand i Fidjiöarnas arkipelag så var känslan inte svår att återkalla. Sedan gällde det att också förmesla detta.
Men jag tror att jag lyckades och nu kan nog min "karriär" som vigselförrättare få vara avslutad och hag ser med spänning fram emot nästa utmaning.
Några bilder från kvälllen!Brudparet, Mabel och Lasse.


Kim, ägare till Kim Beach och jag är både glada och nöjda.....


Stella

Vad spännande! Nu har dufått helt nya erfarenheter.

Jättefina bilder och du har verkligen fångat stämningen.

Ha en trevlig helg!

Kram!

Eva

Hej Ditte!

Kul med en ny karriär, jag tror att du gör det alldeles lysande. Det där med din pensionering verkar göra att du får en massa jobb :-)Kram Eva

Åse

Vackert!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: