Miljöombyte

    
Idag blev det en paus från strandlivet och på eftermiddagen och tog vi mopeden och åkte västerut, 20 km, till en ort som heter Mae Rampung.
Även här fnns en kilometerlång sandstrand och det är också hit vi åker med skolbarnen på fredagarna för att bada.
Men både Bosse och jag kände att vi nog trivs bäst just precis där vi bor. Men visst är det spännand att se "om gräset är grönare på andra sidan".
På hemvägen stannade vi till i gamla Ban Phe och där hade vi inte varit tidigare. Här var det verkligen ont om turister.
Ja, inte för att det är så många där vi bor heller, men betydligt fler än här....På hemvägen stannade vi till vid en strandservering. En, kall öl av märket Chang(elefant på thai) smakar alltid gott.


Och vad kunde passa bättre?Även en av de lokala försäljarna av badleksaker kom förbi. Men jag har redan köpt min luftmadrass...


Eftersom vi idag har satsat på miljöombyte så gäller det nu att fundera ut en ny restaurang för kvällens middag.
Men å andra sidan, om man nu har hittat några restauranger som är rktigt bra, varför leta efter nya. Bara för sakens skull? Ja, vi får se vad det blirr, men ännu har jag inte tröttnat på maten och jag fortsätter gärna att äta skaldjur. Så gott! Här har de fångats bara timmar innan de serveras, så tala om färskt.

Eva! Ja, som pensionär så öppnar sig många nya möjligheter, till och med sådana som man inte ens kunnat tänka sig. Vill bara till att vara flexibel och våga chansa.

Anita

Hej Ditte! Du vet att jag med spänning följer dina utmaningar och upplevelser och förstår att du trivs. Ha det! Kram Anita


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: